Torsdag 6 desember turer

Hei og god torsdag til dere

 

Vi håper dere har hatt en kjempefin dag. Fint forhold på turene våre med en liten blanding av alt; sol, snø, frost, is og tåke på turene våre i dag….. og vi koste os skikkelig sammen med hundene deres.

 

Christinas turer

Hunder: Haraka, Stella, Baloo, Frøya og Lilly

 

Hunder: Wilma, Anni og Lucy

 

Linns tur

Hunder: Nisse og Wilma

 

Matts turer

Hunder: Emma, Amie, Sami, Bamse og Lexi

 

Hunder: Twist, Indie, Lucy, Luna og Shaggy

 

Hunder: Quila, Tassen, Yatzy, Fridtjof og Freia

 

Vi ønsker dere en kjempefin kveld videre. Store klemmer til hundene deres fra alle oss. Vi gleder oss til å se dem igjen i morgen for noen siste turer før helgen kommer. Husk å sjekke dogbloggen for beste starten til helgen!

Hilsen

Anna, Christina, Sandra, Linn, August og Matt