Onsdag 28 november turer

Hei og god onsdag til alle!

Vi håper dere har hatt en kjempefin dag og dere har det bra. Kaldt og frisk i morges med en liten -6 grader for å starte dagen. Noen skyer i området på morgen, med litt sol og litt snø nedbør høyt opp på ettermiddagen. Det passet perfekt som idyllisk forhold og vær til turene våre.

 

Christinas turer

Hunder: Watson, Vali, Haraka og Frøya

 

Hunder: Junior, Cherie, Lucy, Anni og Sara

 

Annas tur

Hunder: Shaggy, Luna, Lucy og Indie

 

Hunder: Minnie og Twist

 

Linns tur

Hunder: Wilma og Nisse

 

Matts turer

Hunder: Tesla, Banipal og Pontus

 

Hunder: Fant, Freia, Hank og Ragnar

 

Vi ønsker dere en fin kveld videre, store klemmer til hundene. I morgen er det meldt snø tidlig på dagen og regn etter kl12 omtrent……. vi krysser fingrene våre for at det bare kommer som snø, minst opp i marka….. vi for se!

Hilsen

Anna, Christina, Linn, Sandra, August og Matt