Onsdag 16 mai turer

Hei og god onsdag til dere!

Håper dere har hatt en strålende dag i solen. I dag var varmeste dag av 2018 so far….. opp til 28/29 grader på noen steder i Oslo området…… men selvfølgelig litt regn kommer i tiden for 17 mai frokost feiring i morgen….. vi krysser fingrene at solen er tilbake på ettermiddagen

Skikkelig varmt i dag og det var litt for mye for noen av hundene på turer. Vi måtte ta noen korte pauser i skyggen på turene våre mens hundene sluttet med lek og løp…. og bare tok det med ro i noen minutter. Fjord, bekk og ensjøer var populær med hundene for å holde seg litt mer kjølige.

 

Christinas turer

Hunder: Freia, Wilma og Frøya

 

Hunder: Junior, Cherie, Sara og Panda

 

Nicks turer

Hunder: Lucy, Punky, Tesla og Haraka

 

Hunder: Hank, Fridtjof og Vali

 

Matts turer

Hunder: Indie, Watson, Banipal, Lexie og Nisse

 

Hunder: Lucy, Shaggy, Bamse, Twist og Luna

 

Vi ønsker dere en riktig god 17 mai feiring for i morgen sammen med hundene. Noen av dere tar langehelger frem til tirsdag neste uke og drar fra byen, andre folk blir i byen for å feire her. Kos dere skikkelig og heia Norge! Ja, vi elsker dette landet!

Hilsen

Christina, Mari, Sandra, August, Nick og Matt