Torsdag 12 oktober turer

Hei og god torsdag til alle dere

Håper dere har hatt en fin dag. Regnet sluttet før første turen i dag, at var veldig velkommen…… derfor marka var grønn, fuktig og ikke like kaldt som de siste dagene. Hundene fant litt mer energi for å leke og jage etter hverandre uten regn i dag….. og det ser ut som de koste seg skikkelig

 

Sandra og Augusts tur (sammen)

Hunder: Indie, Lucy, Leesi, Fia, Chili og Bell

 

 

Matts turer

Hunder: Lubbe, Haraka, Sami og Stella

Sted: Maridalen

 

Hunder: Tassen, Lilly, Anni, Lexi og Freia

Sted: Grefsenkollen

 

Vi ønsker dere en kjempefin dag videre, store klemmer til hundene. Det er ingen blogg i morgen, fredag 13 oktober, fordi både Nick og Matt er bortreist, men vi er tilbake med mer dogblogging fra mandag

Hilsen

Sandra, Mari, August, Nick og Matt