Mandag 8 desember – a cold but sunny start to the week!

Hei og happy Monday!

Håper dere har hatt en god helg og mandag morgen på jobb var ikke for vanskelig. Utrolig mye trafikk rundt Oslo tidlig i morges….. håper ingen var “stuck in it”.

 

Edytas turer (sammen med Andrés)

Hunder: Shaggy, Thomas og Alfa

Sted: Ekebergparken

 

Edyta og Andrés hentet hundene og de dro sammen til Ekebergparken. De parkerte varebilen ved hundeparken der og sol skinte masse på hele parken.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 17.00.26

Det var ingen andre hunder på hundefeltet men Shaggy og Thomas jaget rundt etter hverandre. De hadde tatt med en tennis ball og Shaggy løp etter den og hadde det skikkelig gøy. Alfa var litt “grumpy” på starten av turen. Han bjeffet mot mange ting i parken, inkludert et tre ved bilen! Etter hvert han var mer rolig og han startet til å leke med de andre to hunder.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 17.05.39

Thomas hadde en kjempekul ny selle med “Security” på den, han så toff ut! Han var veldig blid og alle hundene koste seg masse med lang leketid i området.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 17.04.46

 

Etterpå gikk de for en tur i skogen oppover mot idrettsfeltene. Når kom de til feltene kunne Shaggy fortsette med ball-leker. Thomas traff en ny hund der og de spilte sammen mens Edyta og Andrés pratet med eieren til hunden.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 17.03.22

Alfa var ikke så sosial med de hundene de traff på tur, men han passet bra med Thomas og Shaggy og snuste masse i skogen.

 

Hunder: Remi og Minnie

Sted: Bygdøy

Himmelen over Oslo var helt fantastisk i ettermiddag, derfor de hentet hundene og dro de til Bygdøy til å starte turen. De startet turen mot Paradisbukta i skogen og kom de tilbake ved kysten der.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 17.01.13

Solen og utsiktene var fantastisk og fortsatte de til Hukodden. Der kunne hundene kose seg masse.

Remi badet i fjorden, den toffe gutten, det var ikke for kaldt for ham. Han var utrolig glad til å vasse litt i vannet og hente pinnene fra både skogen og inn i vannet også. Se på hvor glad han var!

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 17.01.44

Minnie utforsket i skogs området og masse på stranden også. Hun virket skikkelig fornøyd i solskinn.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 16.59.08

Hun luktet overalt og når kom de til Hukodden området hun var leken og spilte og fikk kos fra både Andrés og Edyta. På slutten av tur Minnie hadde lyst til å fortsette å sole seg…… men hun sov innen 2 minutter bakk i varebilen på veien hjem.

 

Gergos turer

Hunder: Lissi, Eddie, Kira, Zara (og Zuni)

Sted: Grønmo

I dag startet de turen fra Grønmo igjen. Der var det fortsatt kaldt og alt var fortsatt frosset i skogen. Det var litt glatt med isen overalt, men hundene elsket forholdet.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 19.09.15

Hundene var veldig energetisk og lekne i dag. Lissi og Zara passet utrolig bra en gang til og utforsket ved stien sammen. Lissi var løs og Zara i langelinje, mens Kira løp ved siden av dem.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 19.09.33

Eddie var mer avslappet og han gikk ved siden av Gergo og snuste litt, men virket glad for sin tur og litt eventyr.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 19.09.23

De fulgte stien oppover og der tok de en ny sti til høyre som svingte rundt og kom til toppen av en liten koll. Derfra fulgte de en rødsti lengre inn i skogen. Etter 20 minutter til tok de en sti mot golfbannen igjen og endelig kom de tilbake til den hoved grusveien og fulgte den tilbake mot bilen.

Etter turen Zuni fikk solskinn i hagen sin mens hun tok sin daglig pause og kos.

 

Hunder: Aslan, Kira og Leffe

Sted: Maridalen (fra Låkeberget) 

Turen startet på Låkeberget ppl i Maridalen. Der var det mindre is enn Grønmo! Men litt mer våt og gjørm.

Likevel hundene hadde det skikkelig gøy og de kunne utforske skogen.

Aslan var veldig glad til å se Kira igjen og de lekte og jaget rundt etter hverandre. Etter 40 minutter non-stop leker Aslan var utslitt. Kira var fortsatt leken men stakkars Aslan bestemte seg å ta det litt mer rolig på resten av tur. Han gikk litt bakk de andre, derfor Gergo gikk saktere og satte ham i bånd.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 19.09.44

Leffe så litt trett ut i dag, derfor han bare gikk ved Gergo mens de ungene lekte i marka. Leffe haltet litt, men hver gang han så litt snø i skogen han løp mot snøen og spiste litt og koste seg.

Skjermbilde 2014-12-08 kl. 19.10.00

De fulgte den blå stien inn i skogen og deretter gikk de mot Korsvoll i skogen.

Matts turer

Hunder: Bamse og Mina

Sted: Østmarka

Jeg hentet Bamse og Mina i dag og hadde jeg lyst til å starte turen fra et sted jeg hadde aldri gått på.

Derfor kjørte vi sammen til nær til Oppsal område og fant jeg en parkeringsplass ved marka Eftasåsen. Derfra kunne vi ser en bomvei med en grusveien bakk den. Vi fulgte den grusveien 300 meter og kom vi til marka.

Der kryset vi en liten bru og hundene kunne utforske i skogen. Det var fortsatt litt glatt og litt gjørm der, men fint forhold for en deilig tur.

Mina hadde litt mindre energi enn vanlig i dag. Hun lekte litt med Bamse, men hun var veldig nysgjerrig om nytt skogsområdet. Hundene luktet overalt mens de utforsket skogen.

IMG_20141208_105233

Vi fulgte en rødsti i skogen og det var ingen der. Vi hadde hele skogen bare til oss. Vi hørte noen barna på veien med så ingen.

Vi fortsatte på samme stien og etter litt så vi et skilt og fulgte ny sti til Skøyenputten og derfra til neste vannet, Solbergvannet. Vi gikk rundt den ensjøen og måtte vi kryser en liten bekk på veien tilbake.

IMG_20141208_105206

 

En fin tur i et nytt sted, og sikker at jeg vil dra tilbake snart til å finne noen nye stier og veier der.

 

Hunder: Junior, Cherie og Nellie +2 suprise guests!

Sted: Hammeren

I picked up the Collies and Nellie and we headed to Hammeren. Unbeknown to the dogs was that I had 2 surprise guests for our walk. We pulled up at Hammeren and headed into the woods across the road and waited a few moments.

Then our guests arrived….. it was Sandra and Arisa who were joining us for our walk. The 3 other dogs who were all walked many many times by Sandra were extremely happy to see her and Arisa.

The dogs ran around greeting the new arrivals. Junior could not believe his eyes….. he even dropped his stick and ran over to greet them.

IMG_20141208_130346

We headed on up into the woods there and Sandra and I compared different trails and paths…. sometimes going well off track as we sought out the driest, yet nicest way to walk. The snow had mostly melted in the woods despite the cold overnight temperatures.

It was a bit icy in a few parts but we took it slowly whilst the dogs ran all around the forrest having a great time. Arisa was going crazy with all the snow, rolling, munching and clawing at the patches she could find.

IMG_20141208_130413

Junior was confused about whom should throw the sticks for him. Luckily it was both myself and Sandra who obliged him.

Nellie was a little less adventurous today; maybe she was just enjoying our company and therefore she didn’t wander as far from us as usual.

IMG_20141208_130417

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi ses igjen på dogbloggen i morgen

Hilsen

Edyta, Andrés, Gergo, Sandra og Matt