Mandag 17 november – The crazy dogs run riot at Brattlikollen!

Hei og god mandag.

Håper dere har hatt en fin start til uken.

Ingen regn i dag, fin skog men det var mørkt så tidlig!

 

Andrés turer 

Hunder: Leffe, Shaggy og Chili

Sted: Tryvann

Andrés hentet guttene og de dro sammen opp mot Tryvann (Oslo Vinter Park) til å starte turen. De parkerte der og fra parkeringsplassen gikk de oppover mot tårnet. Derfra startet de nedover på den blå skibakken ved skogen mot Hyttli.

Tryvann var ganske rolig og bortsett fra noen arbeider der, de traff ingen på tur. De kom til Hyttli og der startet de oppover mot Rødkleiva. Litt før de kom til den gamle skibakken tok de en skogsti oppover.

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.46.34

Guttene utforsket i skogen og hadde det skikkelig gøy. Shaggy fant seg noen pinner, og de andre var ikke så opptatt av å ta dem i dag! Result for Shaggy!

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.46.25

Skogstien var litt våt men fin og et godt eventyr for guttene og Andrés. De kom ut fra skogen og fortsatte langs langrennstien mot Øvresetertjern hvor de gikk ved veien tilbake til Tryvann.

 

 

Hunder: Minnie, Lucy og Remi (sammen med Edyta)

Sted: Ris skog

I ettermiddag Edyta ble med Andrés på tur ved Ris. De hentet hundene og startet de turen fra hos Remi. De gikk langs Rugdeveien med hundene. En leken Lucy lekte med Edyta. Hun kastet pinner for en kjempeglad Lucy.

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.47.03

Remi og Minnie virket mer avslappet og de utforsket skogen på rolig måte med Andrés bakk Lucy og Edyta.

De fulgte Risbekk oppover. Remi gikk i vannet og luktet litt, men ingen badetid i dag….. kanskje bekken startet å kjøle av for vinter.

De kom tilbake til den hovedstien og derfra fulgte den oppover til feltene nær Risbekkveien. De fulgte den grusveien mot Sognsvann for 400 – 500 meter før de svingte til venste og fortsatte de oppover i skogen. Der Minnie luktet masse, med en nysgjerrig Remi også interessert!

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.46.51

De fant en skogsti i skogen mot Sognsvann og den kom tilbake til grusveien. De startet tilbake og utforsket de skogen ved Gaustad før fant de Remis vei igjen!

 

Gergos turer

Hunder: Lissi, Eddie og Kira

Sted: Østmarka

I dag turen var tilbake ved Grønmo igjen. En kjempespent Lissi var så glad til å være på tur. Hun løp rundt i parkeringsplassen før turen startet.

De fulgte den grusveien litt lengre i dag før de startet oppover. Der utforsket de nye stier i skogen.

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.44.50

Mens Kira og Lissi løp rundt fullfart og spillet sammen, Eddie og Gergo fulgte jentene og koste seg. Eddie tok sin tid og luktet “here, there and everywhere”, litt nytt eventyr.

Lissi og Kira var helt gale og de sluttet ikke å spille sammen hele turen. Her er et sjelden bilde av Lissi “sitting still”.

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.45.16

2 sekunder senere, hun var “off again”.

 

Hunder: Oscar, Lilly og Aslan

Sted: Hammeren (Maridalen)

Turen i ettermiddag startet fra Hammeren. Aslan var glad til å se Lilly igjen på tur.

De parkerte rett ved skogen og gikk de bare 50 meter og der kunne Gergo slippe hundene.

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.45.38

De fulgte en rød sti oppover i skogen mot Skjærsjøen. Den stien var litt møkkete og mye gjørm overalt. Heldigvis det var også noen steder med vann for at hundene kunne vaske seg litt også.

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.46.06

Lilly var leken som alltid og hun koste seg med leker med guttene. Oscar jaget etter henne i skogen og de 3 små hundene hoppet i buskene og utforsket overalt. Gergo sa at han følgte litt som “a guardian”, han bare gikk ved dem og sjekket alt var i orden mens hundene koste seg selv og hadde det kjempegøy på skogstur!

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 18.45.56

 

Matts turer 

Hunder: Bamse, Zara, Dea og Thomas (sammen med Edyta)

Sted: Brattlikollen

Vi hentet hundene og dro vi til idrettsfeltene ved Ekebergparken til å starte turen.

4 glade hunder hoppet fra bilen og de var klare for en tur. Vi startet mot Brattlikollen tårnet og kom vi etter 100 meter til feltene. Der slippet vi Thomas og Dea, mens Zara og Bamse var i langelinjer.

Alle var veldig lekne og de løp rundt og spillet sammen. Thomas og Dea var fullfart og de jaget rundt etter hverandre mens vi krysset gress mot skogen.

IMG_20141117_114942

Bamse was stretching out his legs and running around, han var så glad. Han prøvde til å leke med Dea og Thomas, mens de hadde deres eget spill, derfor måtte Bamse leke med Zara, Edyta og jeg.

IMG_20141117_114239

Vi kom til skogen og der startet vi oppover mot tårnet. I skogen var det rolig og kunne Bamse og Zara utforske litt mens de små hundene fortsatte med lekene.

Vi kom til toppen av kollen og der tok vi stien nedover på bakken av kollen og rundt i skogen igjen, hele veien tilbake til idrettsfeltene med noen slitne hunder.

IMG_20141117_114719

 

Hunder: Junior, Cherie og Nellie

Sted: Mellomkollen

This afternoon i was back with the Border Collies and Nellie combo again. We headed down through Maridalen and parked up at Mobekken.

Luckily no cars were parked up there, so we decided to head up towards Mellomkollen as it’s a great route when quiet.

The dogs leapt out of the van and ran off towards the woods, knowing the area very well after so many walks there. Nellie and Cherie were 100 metres up the path whereas the excitable and playful Junior was choosing his sticks for me to throw. Some were ambitious!

IMG_20141117_135839

We continued all the way up and past where the paths split, heading up and towards the plateau as if we would drop back down to Skar ppl.

Cherie was running fullspeed back and forth, between Nellie and Junior, tiring herself out.

IMG_20141117_141513

We headed back through a little forest trail before dropping back onto the main path and finding an array of sticks abandoned on the way up

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi ses igjen på bloggen i morgen

Hilsen

Edyta, Andrés, Gergo og Matt