Torsdag 13 november – Aslan and Dea tire themselves out following Nellie!

Hei og god torsdag

Håper dere har det bra og dere har hatt en fin dag

Regnet var tilbake i dag, but we didn’t let it dampen our spirits!

 

Today we were joined again by my friend Fredrik, a professional photographer and cameraman, who took some amazing photos on 2 of our walks. More photos will be posted on our facebook page

Edytas turer

Hunder: Dea, Nellie, Aslan og Giro (sammen med Matt og Fred)

Sted:Låkeberget

Vi startet turen med de samme hunder som i går (plus Nellie) fra Låkeberget.

Aslan og Dea virket veldig imponert av Nellie. De fulgte etter henne i skogen mens vi gikk mot Sognsvann på en skogstrail. Giro gikk bakk gruppen men han forsto at Edyta kastet masse pinner for ham og derfor han hadde sin egen privat lekekamerat.

Screenshot 2014-11-13 15.06.45

Vi fortsatte på veien mot Sognsvann i skogen og kom vi til en liten dal hvor gikk vi langs og mot Ullevålseter.

Screenshot 2014-11-13 15.06.00

Nellie, Aslan og Dea løp rundt fullfart. Nellie er veldig vant til det, men Aslan og Dea måtte løpe “double speed” for å bli med henne. Hver gang Nellie tok en liten pause til å utforske noe, Aslan og Dea lekte sammen og jaget etter hverandre.

Screenshot 2014-11-13 15.06.24

Vi hørte en skikkelig glad Dea hele tiden dyp i skogen. Når hun var “out of sight” så hørte vi….. pipp, pipp, pipp fra en retning, og plutselig en utrolig glad Dea kom tilbake med Aslan. Her er et av mine bilder! (not so good)

IMG_20141113_105202

Turen var fantastisk til tross for en våt skog og regn. Vi koste oss masse og alle hundene ble utslitt når turen var ferdig.

 

Hunder: Thomas og Alfa

Sted:Frognerparken

Guttene var tilbake sammen på tur. Alfa var mye mer rolig fra starten av turen. De gikk mot Frognerparken og begge to gutter utforsket fortauen ved Gyldenløves gate.

Når kom de til parken guttene startet å leke sammen. Edyta slippet Thomas og han løp rundt og var glad for å være løs. Alfa var fortsatt i fleksibånd, men han kunne løpe rundt med Thomas og de passet veldig bra.

Alfa og Edyta unngikk andre hunder i Frognerparken i dag for at Alfa kunne roe seg og “not work himself up”. De krysset parken med de to lekne hundene og på veien fant de noen pinner.

Guttene var veldig spent når Edyta kastet mange pinner for dem. Begge to hentet pinnene og jaget etter hverandre fullfart, veldig blide.

Beklager, ingen bilder fra turen i dag fordi Edytas mobil er brutt. En ny kjøpes i løpet av helgen.

 

Andrés turer

Hunder: Buddy og Shaggy

Sted:Bygdøy

Leffe var borte i dag dessverre men Buddy og Shaggy var utrolig glade til å se hverandre. De to lekne gutter “made the most of playtime”.

De startet turen ved Huk området. Guttene var begge to løse og de løp rundt og lekte non stop.

Screenshot 2014-11-13 16.47.48

Alt var et eventyr for guttene og de utforsket steinene, stranden og alt sammen.

Screenshot 2014-11-13 16.48.07

Mens de var på stranden kom noen andre hunder og plutselig alle 4 hunder løp rundt helt gale ved fjorden, mens Andrés snakket med den andre eieren.

Eventuelt måtte de fortsette med turen og de gikk langs Naturist stranden og etterpå i skogen mot Paradisbukta.

Guttene løp og lekte hele turen, de var så glade sammen. Vi vil prøve at guttene kan få turer sammen fremover når det passer.

 

Hunder: Remi, Lucy, Minnie og Twist

Sted:Ris skog

I ettermiddag var vår Ris gruppe tilbake sammen igjen. Etter stor suksess i skogen i går men alle hundene løse, de fulgte “roughly” den sammen veien.

De startet turen fra hos Twists hus og gikk de sammen mot Risbekkveien og inn i skogen der. De gikk omtrent 100 meter fra hovedstien og der kunne hundene ble slippet løse.

Lucy var veldig bouncy og hun be Andrés om at han kastet noen pinner for henne. Noen minutter videre og Remi var ferdig med luktene ved stien og han ble med for henting av pinnene. Han hoppet rundt, men Lucy var for rask og hun ALLTID fikk pinnene første. Likevel Remi var blid nok og han bare “wagged his tail” og forsatte med leken og koste seg masse sammen med Lucy.

Dachsjentene gikk rundt sammen og de hadde sine egne eventyr i skogen. Heldigvis Minnie var i god “humour” og hun overhørte regnet i dag. Noen ganger hun er umotivert i regnværet, men i dag med sin venn Twist på tur, de var fokuserte til å “make the most of it”.

De gikk oppover mot Båntjern og de bare “lost themselves” pånye stier og dyp i skogen. Alltid fantastisk at lett å finne veien tilbake (gå nedover til grusveien, sving til høyre). Det betyr lett å “try out new paths”.

Andrés nesten glemte å ta bilde, men på slutten av turen husket han! 🙂 (det var litt mørkt, vinter kommer!)

Screenshot 2014-11-13 16.48.31

 

Gergos turer

Hunder: Lex, Punky, Kira og Lilly

Sted: Østmarka (Haugerud)

De dro til vanlig start av Lutevann turområdet. Alle hundene var veldig spent.

I dag hadde Gergo lyst til å sjekke ut nye stier i skogen til venstre av den grusveien fra starten. Derfor etter hundre meter svingte de oppover og inn i skogen der. Han slippet hundene, med Lex i langelinje.

Lilly, Punky og Kira løp og lekte sammen. De små hundene hoppet rundt en ivrig og “excited” Punky. De hoppet fra stein til stein og overalt i skogen.

Det var fullfart mens de løp frem og tilbake. Lex så på dem og bestemte seg han kunne vente litt før han lekte.

Screenshot 2014-11-13 18.25.48

Lex hadde noen problemer med den langelinje (han stoppet når linjen tar på ham, derfor Gergo slippet ham). Han utforsket ved stien men han var ikke så leken i dag, bare når Punky “showed him some attention!!…. haha, classic male.

Etter 45 minutter i den skogen de hadde fortsatt ikke funnet Lutevannet eller grusveien igjen foran dem. Plutselig kom de til grusveien og de var nesten tilbake til starten, derfor tok de grusveien oppover og utforsket de skogen til høyre siden av stien for 40 minutter til.

Screenshot 2014-11-13 18.26.07

 

 

Hunder: Sam, Lissi og Eddie

Sted:Østmarka  (Grønmo)

Den energetiske Lissi var tilbake på tur med guttene i ettermiddag. De dro til Grønmo golfklubb og utforsket de mer av området der.

De tok en umerkerte sti bakk parkeringsplassen før veibom, og gikk de oppover og inn i skogen derfra.

Gergo slippet Lissi og Sam, mens Eddie gikk ved siden av ham.

Screenshot 2014-11-13 18.27.04

Lissi var veldig glad for en lekekamerat i Sam, og de jaget rundt etter hverandre. Lissi er veldig rask og stakkars Sam hadde ingen mulighet til å “catch her”.

Her Sam har sett på en ny hund de traff midt i skogen.

Screenshot 2014-11-13 18.26.51

De fortsatte oppover og fant de en stor “clearing” nær elektriske pyloner. Der løp hundene rundt og Gergo slippet Eddie for at han kunne bruke mer energi og kose seg.

De tok en liten sti og kom de til den våt dalen (myre) jeg fant noen dager siden (endelig er skoene mine tørre igjen 😉 )

De krysset veien og fortsatte de i skogen bakk myre. Der fant de noen nye stier hvor hundene utforsket og koste seg. Etter en god stund dyp i skogen de fant en sti tilbake til et området Gergo husket fra en tidligere tur med meg og startet de tilbake mot parkeringsplassen

 

Matts turer

Hund: Max (sammen med Fred)

Sted: Bygdøy

My Thursday morning walk could never be ruined by some rain. Certainly not with a happy Max waiting excitedly for me to let him out.

Fred joined me again on the walk as we strolled with one glee Max down towards the park.

Screenshot 2014-11-13 15.04.43

Arriving in the park Max hurriedly ran over, tennis ball in mouth and presented it to Fred and I. We threw it over and over as we made our way down towards the beaches. The park was empty…. we could see no one. Max was loving having the whole area as his private garden.

The fjord was clearly not too cold for him as he jumped in, taking the ball for a deserved cleaning!

We rounded the headland and Max was bouncing all over the place, having a great time. Fred was proving pretty adept at ball-throwing and Max was getting double the usual fun and games.

We eventually found some others out walking, and it was Bjørn and Ula, with another lady and David’s dog (no David though). We waved at them from afar and Ula ran over to greet us and gave me a massive facelick!

 

Hunder: Stella, Oscar og Tassen

Sted:Kringla / Linderudkollen

I ettermiddag dro Oscar, Stella og Tassen mot Linderudkollen for å starte vår tur.

Da kom vi til Linderudkollen parkeringsplassen, det var 20 varebiler og lastebiler…… not the peaceful surroundings we wanted.

Derfor kjørte vi tilbake mot Kringla og startet turen derfra. Der kunne jeg slippe hundene rett fra bilen. De løp mot skogen og tydeligvis noen hadde lyst for toalettpause.

Vi fortsatte oppover og der tok jeg en ny sti oppover mot toppen av den kollen der. Plutselig kom vi til en fin utsikt over Maridalen. Litt for mange skyer, men likevel veldig fin å se på utsikten.

IMG_20141113_132321

Hundene var veldig lekne i dag, Stella inkludert. De løp rundt i skogen sammen og guttene lekte med hverandre. Tassen fant noen pinner, mens Oscar var skikkelig glad “just to stretch his legs and run”.

IMG_20141113_131815

De utforsket overalt og de virket så fornøyde til tross for været. Vi fulgte mange nye umerkerte stier og noen ganger gikk vi bare off track i skogen og der var det utrolig fint!

IMG_20141113_133501

Vi gikk på en stor loop og endelig kom vi til Langevann og startet vi tilbake mot Kringla, men prøvde vi til å gå bare på stier at jeg hadde aldri gått på før…. deilig.

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi ses på bloggen igjen i morgen.

Hilsen

Edyta, Andrés, Gergo, Fred og Matt