Torsdag 30 oktober – Rhodesian romance!

Hei og happy torsdag

Håper dere har hatt en fin torsdag og helgen kommer snart!

I dag var været fantastisk en gang til. Litt friskere enn i går men vi koste oss masse.

 

Sandras turer

Hunder: Chili, Shaggy, Arisa og Tassen

Sted: Skogen / Lillevann

Turen startet fra hos Chili. Hundene kjenner veien veldig godt nå. De løp foran Sandra mot skogen.

I dag startet de oppover mot Soria Moria i skogen. Hundene utforsket overalt. Guttene hadde litt tissekonkurranse…. de sto i kø ved nesten hvert tre!

Dyp i skogen fant Tassen en pinne…… men Shaggy hadde lyst for den samme pinnen…. selvfølgelig…….. Tug o’war!!

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 16.06.38

Shaggy var veldig leken og han ba om Tassen til å leke. 2 minutter senere og alle lekte sammen, inkludert Arisa. Hun bare løp rundt skogen fullfart…

Eventuelt tok hundene en liten pause, men lett å se at Tassen og Shaggy har lyst til å fortsette med leketid

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 16.05.52

Fra Soria Moria fulgte den en stien i skogen mot Voksenkollen t-bane stasjon og derfra gikk de nedover i skogen til kom de til Lillevann, hvor de måtte starte tilbake til Skogen og hos Chili på en skogstrail.

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 16.06.17

 

Hunder: Lucy, Minnie, Stella og Dea

Sted: Ris skog

Lucy var tilbake på tur i dag etter hennes “sprained paw”. Hun måtte ta det fortsatt litt rolig på tur….. ikke alltid så lett med en veldig leken Lucy.

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 16.22.16

Torsdag ettermiddag jentetur passet veldig bra. De startet turen fra Risbekkveien og gikk de inn i skogen. Minnie var i løs langelinjer etter hennes grilling eventyr i går.

Minnie var veldig glad til å se Dea på tur igjen. De dachsjentene utforsket skogen sammen. Dea var så glad på tur, hun bjeffet med glede de første 10 minuttene de var i skogen. Hun bare løp og løp mellom Minnie og tilbake mot Sandra……. bjeff bjeff bjeff….. og startet igjen.

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 16.22.03

De tok hoved skogsstien mot Sognsvann og hundene hadde det gøy og de utforsket overalt. Jentene koste seg masse i solskinnen. De gikk hele veien til Sognsvann og tilbake igjen i skogen på en mindre skogssti.

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 16.21.34

 

Andrés turer

Hunder: Buddy og Leffe

Sted: Bygdøy

I morges gikk guttene med Andrés på tur ved Buddys hus.

De startet turen med en tur rundt Hukodden (hvor jeg og Max hadde gått på tur 1 time før).

Guttene var veldig ivrige. Leffe fant en tennisball i vannet ved Hukodden Restaurant. Andrés sa at det var det lykkeligste han hadde sett Leffe. Hundene løp på stranden og badet i fjorden.

Buddy var veldig blid i sol på stranden. Andrés jaget etter ham og lekte med han mens Leffe tygget noen pinner. Hundene fant masse plast ting på stranden. De foretrakk å løp rundt med plast i munnene deres. De var veldig fornøyde.

Etter Huk startet de mot skog mellom Huk og Paradisbukta. Der koste guttene og luktet de overalt.

Beklager men har vi ingen bilder fra denne turen.

 

Hunder: Aslan og Thomas

Sted: Bjølsenparken

I dag gikk guttene og Andrés den andre veien langs Aslans vei og gikk de til Bjølsenparken.

Guttene var lekne og de hadde masse energi. De gikk foran Andrés og når kom de til parken de løp rundt og rundt, veldig glade. Andrés kjente ikke Bjølsenparken og de gikk rundt hele parken, før de gikk på toppen av den liten kollen.

I parken traff de ganske mange hunder, alle ut på tur i solskinn med eierne sine. Noen hilste på dem, andre var for travle og gikk rundt dem mens guttene og Andrés tok sine tid og “ambled through the park, enjoying the conditions”.

Thomas fant seg en pinne og satte og tygget den noen minutter. Aslan var travel med “sniffing” ved noen tre og busker.

Beklager men har vi ingen bilder fra denne turen.

 

Gergo og Matts turer

Hunder: Punky, Lex og Louie

Sted: Østmarka

Det Øyeblikket jeg har ventet for siden 10 dager. Etter traff jeg Punky for første gangen jeg var helt sikker at hun og Lex ville passe så bra sammen. Lex (The Philosopher) er den snilleste gutten, og han er så glad i andre Ridgebacks……. derfor når traff jeg Punky visste jeg det var perfekt. Louie ble med også, og han var veldig leken.

Når hundene hoppet fra varebilen Lex og Punky hilste masse på hverandre. Louie overhørte Lex og hilste på Punky også.

Vi startet turen fra Haugerud og gikk oppover. Første 300 meter var like “a school disco”, med både Lex og Punky som kunne ikke se på hverandre i øyene…… veldig moro.

IMG_20141030_110509

Men de startet til å leke. Vi tok en liten skogssti og der kunne de leke. Louie utforsket i skogen, men når lekene startet løp han tilbake.

Louie og Punky jaget etter hverandre og koste seg masse, mens Lex så på dem og tenkte han “it would be impolite to interrupt”. Etter Punky og Louie var ferdig det var Lexs turn. Han og Punky hoppet og sprang…… så herlig å se på.

IMG_20141030_111230

 

Skogen var deilig; en blanding av sol og frisk luft var perfekt for oss og lekne hunder.

IMG_20141030_111729

 

Hunder: Charlie og Lilly

Sted: Østmarka

Vi startet turen i ettermiddag fra nær til Dal. Skogen var veldig stille og det var perfekt området for Lilly og Charlie til å “go bananas” og bruke så mye energi som mulig.

De hadde aldri truffet før, men Lilly ALLTID finner lekekamerater på tur. Vi slippet henne og hun løp fullfart mot Charlie og hoppet ved ham…… Charlie var veldig glad at noen ville leke med han. De løp rundt i skogen fullfart……. jeg prøvde til å ta mer enn 50 bilder… men i mørkt lys og farten av hundene….. de fleste er veldig blurry….. beklager.

IMG_20141030_132812

Hundene koste seg så mye. Charlie prøvde til å “catch” Lilly men hun var alltid for rask og for cunning.

Vi fant en liten bekk og til tross for været begge to sprang og løp i vannet. De overhørte kalde temperaturer og helt sikkert de var så varme fra lekene at “they didn’t even notice it”.

IMG_20141030_133134

Vi fortsatte i skogen og gikk litt cross country. Hundene var slitne, men hver 3 minutter lekene startet igjen. De hoppet fra stein til stein og rundt trærne dyp i skogen mens Gergo og jeg fikk masse glede til å se på lekene og hvor blide de var.

IMG_20141030_134527

Endelig hoppet to slitne hunder tilbake i varebilen. De la nede og ingen av dem beveget seg til vi leverte dem tilbake hjemme.

 

Matts tur alene

Hund: Max

Sted: Bygdøy

How I’ve missed my early morning walks at Huk with Max. He heard my van arriving from a few hundred metres away and his owner Janicke released him into the garden so I was met by a bounding, happy Max trying to get into the van as I was trying to get out.

After a quick chat and wave to Janicke off we sped down to Huk. I’d taken a ball on a rope to keep the boy entertained and he was literally jumping with joy as we walked down towards the park.

It was gorgeous, just warm enough to not have gloves on, but fresh enough to put hands in pockets every few minutes to keep them toasty warm. We headed to the beach and Max was loving everything. He was rolling on the ball, giving himself a back massage.

IMG_20141030_085459

Then it was time to run to the water and lie down (for him, not me). Splashing around and running up and down the beach chasing his ball. This was the perfect moment for the shameless #selfie to remind myself how much I’ve missed this and how great it felt to be back walking Max! Strange facial expression is due to whistling songs to myself as i took the photo! Just happy times

IMG_20141030_090134

We rounded the point and headed into the woods where I bumped into a englishman i know from bumping into him over the last 14-15 months of walking Max. David and I chatted about knees and recovery (he had ligament troubles in June) as the dogs greeted each other.

IMG_20141030_085620

We headed on back to Max’s and he was happy to lie down and get a good toweling from me.

 

 

Vi ønsker dere en riktig fin kveld, masse kos til hundene og vi ses på bloggen igjen i morgen

Hilsen

Sandra, Andrés, Gergo og Matt