Tirsdag 28 oktober – we get Punky!

Hei og god tirsdag!

Håper dere har hatt en fin dag.

En utrolig fin dag, regnet kom ikke, skogen var rolig og hundene var skikkelig blide

 

Sandras Turer

Hunder: Balder, Shaggy og Lilly

Sted: Vettakollen

Balder var på tur igjen i morgen! Han er alltid en favoritt for både oss og hundene, en sosial og glad fyr.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.25.36

 

Shaggy og Lilly var så glade til å se ham igjen. Lilly hoppet rundt den store Balder og lekte med ham.

De startet turen fra Planetveien, litt oppover fra hos Shaggy. De fulgte den rød stien oppover. Etter 100 meter Sandra slippet de tre hundene. De løp rundt, helt vile.

De fulgte stien oppover hele veien til ryggen av kollen på toppen. Der kunne de se på Sognsvann og det blåste skikkelig mye opp der. Men hundene overhørte vind pga for mye leker og de var for spente.

Noen ganger måtte de ta pauser for å puste litt, før lekene kunne starte igjen.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.24.32

 

Hunder: Tassen, Arisa og Lex

Sted: Linderudkollen (Langevann)

Sandra var utrolig glad til å se Lex og Tassen igjen i dag. Det hadde vært en liten stund. Arisa også ble med på tur. De kjørte til Linderudkollen og startet de turen derfra. De prøvde til å gå mot Langevann men Sandras vanlig sti var blokkert med verksted i dag. Derfor gikk de den andre veien og mot Kringla (ensjøen) første.

Tassen løp foran mot Kringla og koste seg.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.26.14

De svingte til venstre før Kringla og kom de til skogsstiene. Hundene var veldig glad i skogen og det var ingen der. Lex gikk ved Sandra mens Arisa og Tassen gikk litt dypere i skogen.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.25.50

Tassen fant en pinne og han var så stolt, men Lex og Arisa var uinteressert i pinnen og snart “he also lost interest” i pinnen og han startet til å jage etter Arisa, og håpet han at hun ville leke. Etter noen minutter hun løp fullfart og lekene startet for 10 minutter mens en avslappet Lex (the Philosopher!) koste seg med kos og godbiter fra Sandra.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.26.04

De fortsatte i skogen og gikk de hele veien rundt Langevann…. mission accomplished.

 

Hunder: Remi, Twist og Minnie

Sted: Skogen ved Ris

Den Ris Ettermiddagsgruppen var uten Lucy i dag. Hun har dessverre “a sprained paw” og må ta det rolig noen dager til. God bedring til henne.

Turen startet fra Risbekkveien og de fulgte skogstrail oppover like i går mot Båntjern.

Sandra fortalte meg at i går hun fant et helt nytt området hvor det var mange nye stier hun hadde aldri gått på. Det er alltid gøy for oss til å utforske nye trailer, og gøy for hundene.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.26.27

Derfor hun fulgte “roughly” den samme veien, men på parallel skogsstier oppover mot Båntjern.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.26.46

Dachsjentene var utrolig glade i skogen og de løp rundt, fram og tilbake hele turen.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.26.36

Remi og Sandra lekte i mellomtiden og han hentet pinner. Men hans gave var å vasse i Båntjern! Han var kjempefornøyd, han smilte masse og koste seg.

 

Gergos turer (henting / levering med Matt)

Hunder: Leffe og Buddy

Sted: Bygdøy

Guttene var tilbake og sammen på tur igjen. Buddy var glad til å se Leffe og han hoppet i bilen og hilste han masse. Vi kjørte ned til parkeringsplassen ved Huk og Gergo startet turen derfra.

De gikk rett i skogen mot Paradisbukta. Guttene gikk foran Gergo og de utforsket skogen sammen.

En leken Buddy prøvde til å “entice” Leffe til å leke litt, men tålmodig Leffe foretrakk til å lukte overalt i våt skogen.

De fortsatte og kom de til Bygdøy sjøbad. De gikk langs stranden og der Buddy løp masse og guttene vasset i vannet. Det var ikke så kaldt som det ser ut i bildene!

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.22.58

Gergo hadde lyst til å utforske litt lengre og de fulgte en skogssti til Bestumkilen. Der blåste det mye og guttene løp rundt.

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.22.32

De startet tilbake og krysset de skogen og kom de til Kongsgård hvor tok de veien noen hundre meter til stien i skogen tilbake til Hukodden parkeringplass.

 

Hunder: Aslan og Thomas

Sted: Bjølsendumpa

Guttene startet turen med Gergo fra hos Aslan.

Da Aslan så Thomas ved siden av meg på gaten, han løp mot oss (mot Thomas synes jeg). De hilste masse og guttene startet til å leke. Etter noen minutter det var tydelig at turen ville aldri starte pga lekene, derfor jeg tok Thomas og Gergo tok Aslan til parken 5 meter fra hverandre. De var mer avslappet, kanskje litt trette.

Gergo tok dem og de gikk i parken og nordover langs elva mot Nydalen.

Det var ikke så langt før lekene startet igjen, men de hadde det så gøy at Gergo la dem spille masse.

De traff en Border Collie valp i parken, så liten og brun og hvit farger!

De fortsatte hele veien oppover ved elva til Nydalen. Thomas var veldig opptatt av bladene også….. han luktet dem masse, tygget én, men “it wasn’t to his taste!”

IMG_20141028_115228

 

Hunder: Punky, Stella og Giro (sammen med Matt)

Sted: Østmarka

I ettermiddag var Punky på tur!

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.09.01

Hun ble med Giro og Stella.

Vi hentet hundene og kjørte vi til Haugerud og Østmarka der for å starte turen. Vi hadde aldri gått for en tur der før, men det var perfekt skogsområdet for en deilig tur.

Hundene hilste bakk i bilen og Punky hoppet i bilen som det var det meste naturlig ting i hele verden.

Vi startet turen og gikk vi oppover langs en grus stien i skogen. Det var veldig stille der, og etter 500 meter fant vi ei brua til høyre. Vi fulgte stien oppover med hundene. Giro var løse, med de andre i langelinjer.

IMG_20141028_133321

Punky virket veldig interessert i Stella. Hun fulgte henne rundt på tur. Noen ganger når Giro løp fullfart, da ble Punky veldig glad også og hun prøvde til å leke med ham.

De passet veldig bra sammen. Vi kom til topp av en liten koll i skogen og nedover på den andre siden til kom vi en gang til mot grus stien. Der svingte vi til venstre og gikk nedover men fortsatte rett frem da kom vi til en “junction”. Der fant vi en umerkerte sti og hundene utforsket overalt og hadde det veldig gøy.

IMG_20141028_133830

Endelig etter 20 minutter til måtte vi svinge til venstre igjen og prøve å finne “a rough way” tilbake. 15 minutter senere kom vi tilbake til vår første grus stien…… et fantastisk eventyr for både oss og hundene. De var glade og slitne da kom vi tilbake til bilen. Det var en sliten Punky hvem klatret oppover på trappa til leiligheten sin! 🙂

 

Matts tur

Hund: Eddie

Sted: Ekerbergskråningen

After the success of my first “alone” walk in nearly two months, I was back again with Eddie today.

The happy chap dashed from his cage and was hopping up and down by the front door as we prepared for our walk. We started the walk from his house and walked along framveien towards the woods.

Eddie was sniffing everywhere and his slower pace was perfect as i walked alongside him enjoying the huge amounts of wind blowing around. In my other hand i was carrying my crutch, just in case my knee started to hurt (luckily i didn’t need to use it once, which evidently made me smile lots).

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 16.08.24

Arriving at the woods Eddie was exploring in the leaves and having great fun. We found a stick for him to chase after and we headed on a little loop down towards the fjord through the woods, and then back via Bestemorsstien.

 

 

Vi ønsker dere en riktig god tirsdag kveld, kos til hundene og vi ses på bloggen igjen i morgen

Hilsen

Sandra, Gergo og Matt

 

Who Let The Dogs Out? Oslo Hundelufting Team