Torsdag 23 oktober – the day it rained forever!

Hei og happy torsdag!

Helgen kommer snart…… men får vi en dag av regn før!

I dag jeg husker bare en 5 minutter periode på turene hvor regnet tok en pause. Likevel i skogen var det deilig. Litt GoreTex og regn utstyr og alt er helt i orden for oss!

 

Sandras turer

Hunder: Lilly, Nellie, Arisa og Stella

Sted: Låkberget

Turen startet fra Låkeberget i dag. De fulgte langrennstien fra parkeringsplassen og gikk ned på den til Hammeren.

Alle (Sandra inkluderte) ble gjennomvåte men de var så blide. Hundene bare løp rundt og hadde det så gøy. Vanligvis Lilly liker ikke regnet men med Stella og Arisa til å leke med, hun glemte regnet og bare koste seg.

Stella med regnjakken hennes!

20141023_102259

Nellie, hvem ELSKER skogen ved Låkeberget, bare utforsket alene i skogen hele turen. Sandra neste ikke så henne, bortsett fra hver 5 minutter når kom hun tilbake for en våt kos og noen ganger en godbit….. og så forsvant hun igjen!

Fra Hammeren gikk de oppover på hovedveien mot Ullevålseteren til litt før Gård på veien. Der startet de tilbake på samme veien.

20141023_102245

 

Hunder: Minnie, Remi og Lucy

Sted: Risbekkveien til Sognsvann

Uffda! Minnie var en gang til umotivert med regn i dag. Hun så utrolig trist ut når kom hun til døren og så været. Litt kos og godbit fungerte ikke så bra som mulig derfor Sandra tok henne i armene sine til varebilen.

Hun aksepterte turen måtte skje. Completely opposite var Remi og Lucy. De var glade bare til å ha litt sosialisering og være ut på tur.

Turen startet fra Risbekkveien. De krysset brua og svingte venstre inn i skogen. Der Minnie var mer fornøyd å unngå regnet.

De fulgte diverse skogstrailer i skogen mot Sognsvann. Remi og Lucy gikk foran, utforkset skogen, mens Minnie gikk litt bakk Sandra, som en sulky tenåring at ha ikke lyst til å være på tur med sine foreldre!

De fortsatte i skogen til litt før Sognsvann. Der tok de en liten pause med godbiter og kos til alle. Lucy fant seg en pinne og koste seg. Mat fokuserte Minnie og Remi var veldig interesserte!

20141023_124213

På veien tilbake gikk de igjen på små stier i skogen til å unngå tungt regnet. En veldig glad Minnie kom hjem og løp til hennes varmt og koselig bur!

 

Andrés turer

Hunder: Leffe og Buddy

Sted:Bygdøy

Leffe var tilbake på tur etter en lang helg jobbreise for eieren sin. Han var veldig glad til å se Andrés. Han strekket ut beina sine og hoppet opp trappa og inn bakk av varebilen, og la seg på hundeseng. 10 minutter senere og Buddy var hentet og turen kunne starte.

Det var første gangen at guttene hadde truffet derfor tok Andrés noen minutter for at de kunne hilse på hverandre. Begge to virker å være utrolig sosiale derfor visste vi det var ingen problem.

De startet turen og gikk i kongeskogen mot Bygdøy sjøbad, like Buddys tur i går. Buddy var mye mer rolig på tur med “the fatherly influence” av Leffe og sammen hundene utforsket overalt i skogen.

Når kom de til stranden, Leffe sprang i vannet og han var så glad! Buddy ble med og han løp og hoppet rundt Leffe, helt gal.

Både Buddy og Leffe er glad i vannet derfor på veien tilbake gikk de for en ekstra “loop” rundt Huk og kysten der. En gang til hundene badet. Andrés kastet pinner for Buddy, mens Leffe bare sto i vannet og smilte…….

Jeg venter fortsatt for bildene fra turen, vil laste opp når får jeg dem.

 

Hunder: Aslan, Shaggy og Thomas

Sted: Båntjern

I dag ble Thomas og Aslan tilbake med Shaggy. Det hadde vært en liten stund siden de hadde sett hverandre, med den leken Shaggy hilste masse på begge to gutter og Thomas ble ivrig når så han energi nivå til Shaggy…. en lekekamerat!

De gikk oppover fra Planetveien og de gikk i skogen på en liten trail. Der kunne Aslan utforske i skogen mens de andre lekte med pinner. Thomas var veldig glad til å jaget etter en større hund.

De fortsatte på skogstrailen og etter 15 minutter kom de til Båntjern. Der Shaggy og Aslan gikk litt i vannet, men Thomas, borte fra trærne var våt nok og han satte ned og så på de andre.

På veien tilbake tok de hovedstien tilbake mot Guleråsen. Der traff de ei ung collie blanding tispe. Shaggy spilte med henne mens eieren til Collie klappet Aslan og Thomas.

Jeg venter fortsatt for bildene fra turen, vil laste opp når får jeg dem.

 

Gergos turer (sammen med Matt)

Hunder: Lex og Louie

Sted: Sognsvann

Vi hentet en blid Lex i dag. Likevel his mood changed når kom vi til døren og så han regnet. Stakkars gutt forsto at han måtte på tur. Han løp til varebilen og der var han glad igjen. Det samme skjedde med Louie, men både han og Lex var glade når de så hverandre.

Vi kjørte opp til Sognsvann og der viste jeg Gergo en fin skogssti hvor de kunne gå. De startet turen og måtte jeg dra og kjøpe ting fra dyrebutikken……. mer godbiter og et bånd til.

I mellomtiden Gergo tok guttene og de fulgte stien i skogen mot Svartkulp (ensjøen ved Sognsvann). Skogen var veldig våt men etter alle ble gjennomvåte de kunne kose seg mer på tur.

De gikk rundt ensjøen og traff de noen mennesker ut på joggetur, men ikke så mange folk gal nok til å gå for langeturer i dag (bortsett fra oss).

De kom tilbake på den langrennstien og krysset de over til kysten av Sognsvannet for 500 meter.

Her er 3 våte gutter når kom de tilbake mot varebilen

IMG_20141023_114409

 

Hunder: Charlie, Oscar og Giro

Sted: Østmarka

I ettermiddag startet vi turen i Østmarka fra sammet sted som i går.

Oscar hilste på en ivrig Charlie og alle guttene passet veldig bra sammen. En leken Charlie bjeffet litt og hadde lyst for lek. Vi kastet noen pinner for ham og han sprang og hoppet etter dem.

IMG_20141023_125837 IMG_20141023_130652

 

I dag Charlie var mye mer rolig. Han var i langelinje og han koste seg og løp rundt skog aldri mer enn 10 meter fra oss. Noen ganger han prøvde til å leke med guttene, og han stjal pinnen til Giro en gang, men de andre var tålmodige med valpen.

IMG_20141023_125726

Vi fortsatte på samme stiene og Giro og Oscar utforsket ved stien og hadde det gøy. Oscar var i sin regnjakke og derfor han var mant av regnet.

IMG_20141023_125744

Skogen var veldig våt og på noen steder stien var mer bekk enn sti! Men lekne og gladehunder var ikke beskymret over det.

 

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi sees på bloggen igjen i morgen

Hilsen

Sandra, Andrés, Gergo og Matt