Onsdag 22 oktober – Rain, glorious rain!

Hei og happy våt onsdag!

Håper dere har hatt en fin dag til tross for regnet!

Heldigvis i skogen unngikk vi mesteparten av regnet og hundene kunne utforske overalt.

 

Sandras turer

Hunder: Chili, Balder og Shaggy

Sted: Lillevann / Soria Moria skog

Balder var tilbake i morges for gutteturen med Sandra. Chili, hvem er utrolig glad i Balder, var gal når så han sin stor venn bakk i varebilen.

De startet turen fra hos Chili og gikk langs veien til skogen. Chili gikk rett ved siden av Balder og smilte han masse. De kom til skogen og lekene kunne starte.

Screenshot 2014-10-22 17.44.40

De fulgte stien mot Lillevann og guttene var alle løse. De løp og hoppet overalt. Vanligvis Balder er veldig uglad i regnet men han glemte været og bare hadde det gøy med Chili og Shaggy.

Screenshot 2014-10-22 17.44.10

Litt før kom de til Lillevann tok de en stien oppover, for at de kunne bli løse hele turen (selvfølgelig når de er i nærheten av biler, folk og hus må vi sette dem i bånd igjen). Men løse og gale i skogen var mye bedre og de koste seg på skogen opp mot Lysabu.

Screenshot 2014-10-22 17.44.31

Chili fant seg en tennisball i skogen og Shaggy jaget etter ham og ballen. Balder bare fulgte dem og hoppet overalt.

Screenshot 2014-10-22 17.43.55

Etter gikk de langs ryggen i skogen til litt under Soria Moria og nedover i skogen der. Guttene traff en annen hund ut på tur, en flat coated retriever. De løp rundt sammen og retriever ble med for litt lek også mens Sandra snakket med eieren.

 

Hunder: Remi, Luna, Lucy og Minnie

Sted: Skogen ved Ris

Luna ble med i dag med Sandras daglig ettermiddagstur. Turen startet fra Risbekkveien, men bare etter Sandra måtte “convince” Minnie til å starte turen. Hun så på regnet og la seg bakk i varebilen, helt umotiverte. Stakkars, hun hater regnet, men med noen godbiter hun startet til å være med.

Sandra satte henne i langelinje fordi noen ganger før når vi har fått dårlig vær på tur, hun bestemte seg om når hun skulle starte tilbake mot bilen 🙂

Screenshot 2014-10-22 17.44.53

De andre glemte regnet og hadde det veldig gøy. Luna og Lucy lekte sammen noen ganger og jaget etter hverandre i skogen.

Fra Risbekkveien de tok de skogstiene oppover mot Båntjern. Pga været i ettermiddag de traff ingen på tur, hele turen. Skogen var “deserted” og derfor kunne hundene kose seg og utforsket de overalt.

Etter 20 minutter Luna var ferdig med lekene med Lucy og hun gikk ved Remi og de vennene hadde det gøy å lete etter ting i skogen.

Screenshot 2014-10-22 17.45.06

Lucy bare fant noen pinner og var like blid som vanlig mens hun løp rundt og “entertained both herself and the others”.

Screenshot 2014-10-22 17.45.38

 

Hunder: Junior, Cherie og Nellie

Sted: Maridalen (fra Hammeren)

Turen i ettermiddag startet, like vanlig, fra Hammeren. Hundene sprang fra bilen, Cherie var uimponerte med været, men når så hun at Junior hadde funnet en pinne, hun løp mot ham og startet til å plage ham.

Screenshot 2014-10-22 17.45.53

De fulgte stien i skogen og tok de en ny sti der, fortsatt mot Skjærsjøen retningen. Nellie var veldig blid til å ha sitt eget eventyr. Hun løp foran de andre og forsvant noen minutter.

Screenshot 2014-10-22 17.45.27

Likevel etter noen minutter når Junior og Cherie fikk godbiter….. så plutselig “cunning” Nellie kom tilbake med perfekt timing, tok en godbit…. litt energi recharge, og hun startet et nytt eventyr.

Screenshot 2014-10-22 17.45.46

Junior prøvde til å be om at hun kunne jaget etter han og pinnen, men Nellie var ikke interessert i pinne-leker. Junior tok pinnen og selvfølgelig Sandra kastet den 1000 ganger for ham.

Screenshot 2014-10-22 17.45.18

De fortsatte oppover men i dag hadde Sandra lyst til å komme tilbake en annen vei, derfor svingte de til venstre og kom de til nær Maridalen skole. Derfra fulgte de en skogsstien mot Maridalsvannet og kom de til den gamle ødelagte broen, og oppover til varebilen igjen.

 

Andrés turer

Hund: Buddy

Sted: Bygdøy

Etter en last minute cancellation, Buddy var alene på tur i dag med Andrés.

Likevel det var den perfekt muligheten for Andrés og Buddy til å være bedre godkjent med hverandre. De startet turen fra hos Buddy og gikk de ned til Hukkoden. Buddy var i langelinje og når kom de til parken Buddy var veldig leken. De gikk til stranden og der fant Andrés en pinne for Buddy.

Buddy var veldig glad med lang lek av “fetch”. Han badet, han løp på stranden og han brukte så mye energi. Han var ikke opptatt av at det var ingen andre hunder på tur.

22102014122

De fortsatte tilbake og gikk i skogen mot Bygdøy Sjøbad. Buddy hadde det veldig gøy i skogen og han var helt alene på stranden for mer leker og fetch.

22102014123

En liten gladlaks

 

Hunder: Aslan, Eddie og Thomas

Sted:Brattlikollen

I dag startet guttene turen fra ved Brattlikollen. Andrés hadde lyst at de gikk under trærne, pga Thomas er uglad i regnet og derfor kunne de unngå det der.

De gikk i skogen og der fulgte de en umerkerte sti oppover mot tårnet. Steinene og stiene var veldig glatte, men hundene hadde ingen problem. De gikk foran Andrés og viste de veien til ham.

Screenshot 2014-10-22 16.02.47

Eddie tydeligvis venter for en godbit “reward for the photo!”, mens Aslan og Thomas utforsket og hadde et eventyr.

Når kom de litt lengre fra veien kunne Andrés slippe Thomas og Aslan løse. De lekte noen minutter, men snart fant de ting til å lukte. Thomas prøvde å spise noen blader, men det smakte dårlig, derfor fulgte han Aslan på skogstrailen, rundt kollen og endelig tilbake til varebilen.

 

Gergos tur (sammen med Matt)

Hunder: Charlie, Amico og Giro

Sted: Østmarka

I dag startet vi turen i Østmarka. Vi hentet guttene og kjørte til Dal området og fant en liten sti der hvor startet vi fra.

Det var første tur til Charlie, en veldig vakker 10-måneder gammel hjortehund. Han hilste på Giro og Amico og gikk vi alle sammen til skogen.

IMG_20141022_111610

Til tross for at han er fortsatt en valp, Charlie er utrolig sterk og energetisk. Han er utrolig snill og sosial, men etter 200 meter så vi at han var litt for ivrig og han kunne ikke slappe av; alt var nytt med turene, hundene, lufterne….. derfor tok jeg Giro og Amico, begge to løse, og vi gikk en vei i skogen, mens Gergo tok Charlie for en 10 – 15 minutters tur alene for at han kunne være litt mer vant til Gergo, og vice versa.

Giro, Amico og jeg fulgte en skogssti. Guttene fant mange pinner og de løp rundt helt blide.

Det var deilig til å utforske en nytt området. Så mange små stier.

IMG_20141022_113722

Etter 15 minutter kom Gergo og Charlie tilbake til oss. Charlie var mer avslappet og kunne vi forsette turen sammen.

En eller to ganger Charlie var leken og vi slippet han i langelinje. Han bare hadde lyst til å løpe rundt med de andre og ha det gøy, derfor han koste seg.

IMG_20141022_115609

Her er et moro bilde av Charlie…… mobilkameraen min er veldig dårlig i mørk lys, men dette bildet var så moro at jeg må bruke det på bloggen….. CRAZY CHARLIE…… se på øyene! Det ser litt Disney cartoon character ut!

IMG_20141022_115702

 

Vi ønsker dere en fin kveld, sitting wrapped in a blanket by the log fire, mug of tea (with milk of course!) and most importantly the company of your 4-legged friend(s).

Hilsen

Sandra, Andrés, Gergo og Matt