Torsdag 16 oktober – snø er her i Oslo!

Hei og happy snowy torsdag!

Håper dere har det bra.

Sjekket facebook tidlig i morges og så jeg en post fra en ivrig venn i Oslo “snø!!”. Klikket jeg på Holmenkollen webcam og alt var hvit….. nice. (Tid til å skifte dekk på bilene).

Beklager for den forsinket blogg i kveld.

 

Andres turer
Hunder: Thomas og Aslan
Sted: Låkeberget

Andres hentet guttene og de kjørte sammen til Låkeberget i Maridalen for turen. Thomas var litt umotivert av været og det var første snø erfaring her i Oslo for valpen!

De gikk fra parkeringsplassen og inn i skogen og fulgte den blå trailen der. Aslan gikk foran og utforsket stien mens Thomas gikk sakt og på sin egen tempo ved Andres.

Screenshot 2014-10-16 21.17.17

Her er et bilde av en skeptisk Thomas i skogen.

Screenshot 2014-10-16 21.17.58

Eventuelt Thomas glemte været og han startet til å leke med Aslan. Da var han mer glad!

 

Hunder: Tassen, Amico og Lilly
Sted: Grefsenkollen

Turen startet fra Trollvann parkeringsplassen. Det var nettopp høy nok for snøgrensen.

Hundene hoppet helt gale fra varebilen. Amico “couldn’t contain his joy”, han løp rundt utrolig blid. Han spiste snøen til å sjekke det var ikke bare en drøm.

Screenshot 2014-10-16 21.17.35

De gikk mot toppen av Grefsenkollen og fant de mer og mer sne.

Screenshot 2014-10-16 21.17.27

Lilly var, først og fremst litt skeptisk av snøen, men hun utforsket overalt med de andre etter hvert.

De fortsatte og gikk nedover på ski bakkene mot Årvoll og fulgte den samme stien som på tirsdag ettermiddags tur. Fra Årvoll fulgte de stien i skogen tilbake til Trollvann.

 

Gergos turer (henting / levering med Matt)
Hunder: Leffe, Lex og Shaggy
Sted: Vettakollen

Turen startet ved Planetveien og det var litt under snøgrensen. Likevel det snødde og guttene sprang fra bilen og var veldig glade.

De gikk oppover og fulgte de den røde stien oppover mot Vettakollen.

Etter 25 minutter kom de til tett skogen og snø grensen. Gergo fortalte meg at plutselig hundene ble så fornøyde til å se snø. De løp mot sneen og lekte og spiste masse.

Skogen var kjempevakker og Gergo tok noen fine bilder (dessverre internet problemer hos han i kveld, men jeg vil laste opp noen av dem i morgen og på facebook også).

Skogen var veldig rolig og de traff bare en mann på tur. Han hilste på hundene og Shaggy hoppet på ham. Mannen var veldig glad i hunder og snakket noen minutter med Gergo før forsvant han i skogen.

Her er de gladeguttene på slutten av turen

IMG_20141016_114457

 

Hunder: Stella, Giro og Oscar
Sted: Grefsenkollen

Turen startet i svingen 200 meter under Trollvann parkeringsplassen. Det er en bomvei der og nok rom til å parkere 1 eller 2 biler.

Gergo og hundene fulgte veien inn i skogen og der fant de den blå stien rundt kollen mot Linderudkollen hoppsenteret.

Det var snø på bakken og hundene utforsket overalt i skogen og ved stien. De virket glade for det nye været og de var lekne etter en liten stund. De kom til halvveis til Linderudkollen og svingte de til høyre og tok den skogstien oppover mot toppen av en liten koll dyp i skogen. Der fant de en fin utsikt gjennom trærne av hoppbakken.

De fortsatte på den andre siden av kollen og kom de til hovedveien tilbake til bommen.

En gang til, Gergo har masse bilder og vil jeg laste mer opp i morgen / i løpet av helgen

Her er et bilde på slutt av turen med hundene i snøstorm!

IMG_20141016_133831

 

 Hunder: Minnie, Lucy og Remi
Sted: Skogen ved Ris

En kjempeivrig Lucy ble med sine venner Remi og Minnie på tur i ettermiddag i skogen ved Ris. De startet turen fra Risbekkveien og dessverre var det ingen sne der. Det snedde ganske mye, men for varmt i Ris skogen.

De krysset brua og tok den venstre stien like vanlig opp i skogen. Hundene er veldig godkjent i det området og der fant de litt “shelter” fra været.

Hundene utforsket mens de gikk oppover mot Båntjern på stiene dyp i skogen der. Lucy og Remi lekte sammen og Lucy var veldig energetisk. Minnie tolerte litt våt og regn men etter litt hun startet til å være mindre motiverte.

Gergo lekte med henne litt og hun var glad for det. De startet tilbake og der tok de “a wrong turn” på et sted. 20 minutter etter vår rendez vous time fikk jeg melding at kunne jeg hente dem fra Gaustad.

Kjørte jeg rundt til å hente dem og fant jeg 3 utrolig våte hunder. Minnie fikk litt kos før hun hoppet i bilen, og Remi og Lucy var fortsatt glade nok og ikke beskymret om været.

 

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi sees på bloggen i morgen

Hilsen
Andres, Gergo og Matt