Fredag 3 oktober – Lucky Villi walks with the Dachs girls!

Hei, god fredag og happy helg!

Håper slutten til deres uker har vært fin!

Skyene var tilbake i dag, men fint vær i skogen og vi koste oss masse på turer.

 

Sandras tur

Hunder: Remi, Lilly, Anni og Giro

Sted: Linderudkollen

Fredag ettermiddag betyr en ting…….. Langevann tur med hundene for Sandra!

De kjørte til Linderudkollen sammen, og hundene er vant nok til turen for å kjenner nettopp hvilken veien de må gå. De sprang fra bilen med en leken Lilly hvem jaget etter Anni, begge to helt gale! De løp i skogen foran Sandra og guttene.

Hundene utforsket overalt og spilte sammen på veien til ensjøen…… de var klare til å bruke masse energi!

Etter en stund kom de til Langevann og, without hesitation, hopp….. inn sprang Anni og Remi. Lilly ventet litt ved kysten.

Screenshot 2014-10-03 17.45.25

Lilly ventet for at Remi hentet pinnen og litt før han kunne komme ut fra vannet, hun tok sin mulighet for å stjele pinnen hans……. modig og “cunning” Lilly.

Screenshot 2014-10-03 17.45.47

Selvfølgelig Remi la henne ta pinnen og han løp over til Sandra bare blid og ivrig.

De fortsatte rundt ensjøen og Giro letet etter den perfekt pinnen, mens jentene og Remi ble distrahert. Han var kjempefornøyd til å ha noen minutter for å tygge den!

Screenshot 2014-10-03 17.45.54

 

Eiriks turer (henting / levering med Matt)

Hunder: Leffe, Eddie og Aslan

Sted: Ekebergskråningen og Ekebergparken

En ny tur for Eirik i dag med guttene. Jeg foreslo at de kunne ha en fin tur i Ekergbergskråningen, for at de kunne starte fra hos Eddies hus (mindre kjøring – mer turetid for hundene).

Jeg forklarte til Eirik hvordan til å komme til Bestemorsstien og inn i skogen der. De startet turen og guttene gikk foran kjempe glade og ivrige for en tur sammen.

10 minutter senere fikk jeg Eirik på mobilen, han var ved siden av E18 og fjorden ved Malmøya! Maybe my directions in Norwegian need some extra work! oops!

Guttene var like glade som alltid. Her komme de tilbake oppover til å finne Bestemorsstien på nytt!

Screenshot 2014-10-03 16.12.03

5 minutter senere og de var i skogen der. De fulgte den trailen langs skogen og Eirik sa de traff ingen andre hunder. Fargene i trærne der var fantastisk……. masse forskjellige oransjer og bruner (jeg så fargene fra veien før kom vi til å hente Eddie).

De fulgte stien hele veien til Utsikten og der fortsatte de mot gammel slottet, hvor krysset de trykk-sporene og dro inn i Ekebergparken.

Screenshot 2014-10-03 16.12.28

De kom eventuelt til hundeområdet og der traff de noen nye hunder. Guttene var veldig lydige og sosiale.

De gikk opp til den grusveien og fulgte den tilbake til nær til Sportsplassen hvor Eirik husket hvordan å komme tilbake til bilen!

 

 

Hunder: Villi, Minnie, Troika og Twist

Sted: Skogen ved Ris

Villi var tilbake i dag etter sin sommerpause. Han var veldig glad til å se jeg og treffe Eirik da vi hentet ham.

Han husket varebilen og hoppet inn, klar på tur. Vi kjørte til Ris og hentet jentene (Minnie, Twist og Troika) fra hundegården i hagen. De bjeffet med glede når hørte de varebilen. Vi vinket til dem og de løp til inngangen for å vente for oss.

Villi hoppet fra bilen og hilste på dem. “By coincidence” Villis siste tur var med de 3 dachs jenter for noen måneder siden. De var glade til å se hverandre. Selv Twist var glad til å se ham, og hun løp mot ham, så gøy.

Turen startet fra huset og Eirik og hundene gikk opp til Risbekkveien og inn i skogen der. De hadde god fart, de var allerede i skogen 2 minutter senere når kjørte jeg og parkerte i solskinn i den samme veien.

Jeg hadde anbefalt Eirik til å utforske skogen mellom Ris og Båntjern med hundene. De fulgte umerkerte stier i skogen og jentene kjente området godt og de bestemte hvor de skulle går.

Screenshot 2014-10-03 16.13.31 Screenshot 2014-10-03 16.13.11

Villi elsket det nye eventyret og han luktet overalt og hadde det gøy.

De fant en blå sti og fulgte den oppover til litt før Båntjern hvor de tok langrennstien tilbake mot Sognsvann og inn i skogen igjen for mer umerkerte stier!

Screenshot 2014-10-03 16.12.41

 

 

Vi ønsker dere en riktig god helg, fine turer og kos til hundene

Hilsen

Sandra, Eirik og Matt