Torsdag 2. oktober – tee-shirt weather returns!

Hei og god torsdag!

Håper dere har det bra.

Værvarselen for i dag så kjempedårlig ut i går, men har vi hatt en utrolig fin dag, solskinn og det var mer enn varmt nok til å lufte i tee shirts!

Sandras tur

Hunder: Remi, Dea, Giro og Nellie

Sted: Låkeberget

I ettermiddag startet Sandra turen fra Låkeberget. Hundene hadde masse energi og de gikk foran Sandra til skogen. Der fulgte de den blå stien inn i skogen og tok en umerkert sti til høyre, som svinge masse og går opp og ned mot langrennstien (jeg bruker den samme stien masse om vinter).

Hundene elsket den trailen. Nellie og Remi kjente trailen veldig godt fra forrige turer, men Dea og Giro hadde det gøy til å utforske et nytt sted.

Dea var veldig glad i Nellie. Hun fulgte henne overalt på tur, veldig glad og blid. Når Nellie luktet noe, Dea ventet bakk henne og luktet den når hun dro derfra….. og plutselig hun løp etter henne til det nye stedet!

Screenshot 2014-10-02 18.09.12

Giro tok turen rolig i ettermiddag. Han lekte litt med Dea, men han var mer enn glad nok ved siden av Sandra mens de gikk i skogen.

Screenshot 2014-10-02 18.08.48

Screenshot 2014-10-02 18.09.21

De kom til en liten ensjøen i skogen (ingen navn på Google Maps!) og de gikk rundt ensjøen der. Remi hadde det gøy og rullet seg i gressen ved ensjøen.

Screenshot 2014-10-02 18.08.38

Eiriks turer (henting / levering med Matt)

Hunder: Aslan og Lilly

Sted: Bjølsendumpa 

The crazy couple var sammen igjen i dag på tur. Lilly var med Eirik når han hentet Aslan. Aslan hørte henne (kanskje luktet henne) før døren åpnet og han sprang inn i gangen og løp frem og tilbake…… utrolig blid.

Etter 2 minutter av lek Eirik insisterte at Aslan måtte ha sellen sin for at de kunne starte turen. Hundene roet seg og gikk / trekket foran Eirik mot parken. De visste nettopp hvor de skulle gå!

DSC_0123

En gang i parken lekene startet igjen. Lilly hoppet på Aslan og “the playfighting” var moro å se på. Ei dame tok en pause til å se på det paret og hun fortalte Eirik at “de virker kjempeglade!”. Han var enig om det, og etter en annen stund kunne de “resume the walk” langs elva.

Lilly utforsket ved elva, men uten andre vannhunder til å tøye grensene hennes, hun bare gikk litt i vannet uten å bade.

De fortsatte nordover mot Nydalen og traff de mange, mange hunder. Eirik var forbauset til å se en hundeluftere med 10 hunder alle i kortebånd på et magebelt mens lufteren snakket på mobilen! Da var Eirik glad at vi har maks 4 per tur! 🙂

DSC_0124

De krysset elva på brua og kom de tilbake på den andre siden av elva hvor hundene bestemte seg at det var leketid igjen! De har så mye energi!

Hunder: Stella, Twist, Troika og Louie

Sted: Skogen ved Ris

Vi startet turen i dag fra hos Twist og Troika i Ris. De gikk langs Risbekkveien og inn i skogen der. De fulgte hovedstien mot Sognsvann på den grusveien og kom de til feltet, hvor traff de noen andre hunder, en ivrig ung Golder Retriever hilste på dem.

De fortsatte langs grusveien og etter 1km fant Eirik en liten sti opp til venstre inn i skogen. Han kjenner ikke området der veldig bra, men så han et skilt og fulgte den oppover og dypere i skogen (jeg tror retningen av Båntjern).

Screenshot 2014-10-02 18.24.05

I skogen hundene koste seg og utforsket overalt. Twist og Troika luktet noe og Louie løp til å sjekke om det var interessant.

DSC_0115 DSC_0118

De fortsatte oppover en god stund og (heldigvis) så Eirik et skilt tilbake mot Ris på en liten blå sti der. De fulgte den og i skogen traff de ei dame med 2 border collie tisper. Louie var veldig glad i dem…… heldiggris var sammen med 5 tisper!

Skogen var fantastisk i solskinn og høstfargene betyr at skogen er så vakker!

De fulgte stien tilbake til Ris og der så jeg 4 glade hunder “emerging from the woods!”

Hunder: Leffe, Tassen, Oscar og Minnie

Sted: Linderudkollen

Vi hentet alle hundene og kjørte vi til Eiriks nytt favorit sted: Linderudkollen.

Når hundene hoppet fra bilen vi kunne ikke se én sky i himmelen! Fantastisk!

Guttene og Minnie alle hilste på hverandre. Tassen og Leffe var veldig lekne og hoppet på plass mens vi sjekket alt var i orden og Eirik hadde alt han trengte for turen (godbiter, hundeposer, obv).

De startet og fulgte den langrennstien mot Solemskogen. Etter litt regn i natt trailen var litt våt og møkkete, derfor “mud-loving” Leffe var utrolig glad. Eirik måtte “bribe” Leffe med godbiter for at han ikke badet i gjørma!

DSC_0126

De fortsatte oppover og gikk de rundt de to ensjøene (Karusputten og Setertjern). De traff en Gordons Setter valp der og 4 nye, ivrige, sosiale hunder var litt for skummelt for den hunden. Eventuelt etter 1 minutt hundene hilste på Stella og Oscar, men glade og store guttene (Leffe og Tassen) var for stor for setteren! Veldig søt likevel!

DSC_0127

De kom tilbake i skogen og der utforsket Tassen og Minnie overalt. Leffe og Oscar gikk foran, mens de to andre “had all the time in the world” og tok det rolig med alle luktene.

Vi ønsker dere en fin torsdag kveld, helg kommer snart!

Hilsen

Sandra, Eirik og Matt