Onsdag 1 oktober – sticks are for sharing!

Hei og welcome to October!

Jeg er sikker at i dag det følte mer frisk ute bare fordi det var oktober. Plutselig trenger vi “an extra layer” for turene!

Likevel ingen regn i løpet av turene, derfor klager vi ikke!

 

Sandras turer: 

Hunder: Junior, Cherie, Nellie og Arisa

Sted: Hammeren (Maridalen) 

I dags tur startet fra vanlig sted ved Hammeren.

Det hadde vært en lang lang stund at Nellie og Junior hadde ikke sett hverandre, men når Nellie hoppet i Sandra varebil, han husket henne og hilste masse på henne. Cherie forsto at Nellie var en god venn til Junior og hun aksepterte henne “straight away”.

De fulgte den rød stien i skogen og besøkte de de vanlige lekesteder, hvor Sandra kastet pinner for Junior.

Screenshot 2014-10-01 17.58.41

Nellie utforsket i skogen litt på starten av turen, og etter hun kom tilbake, hun var i nærheten til de andre hunder og Sandra mens de gikk i skogen.

Screenshot 2014-10-01 17.58.31

Inn i skogen fant de noen steder med litt solskinn og hundene koste seg. Nellie tok en liten pause og Sandra tok muligheten til å ta et fint bilde av henne.

Screenshot 2014-10-01 17.58.18

 

Hunder: Minnie, Arisa, Remi og Lucy

Sted: Skogen ved Ris

Turen startet fra Risbekkveien i dag og hundene overhørte friske temperaturene og de bare hadde lyst til å leke.

Lucy er alltid “the instigator” av lek og hun løp rundt og rundt Remi. Etter 30 sekunder, han startet til å løpe også, og Arisa ble med og endelig Minnie og!

De tok den skogstrailen oppover mot Båntjern og inn i skogen fant de fine steder for hundene til å bruke energi og utforske så mye som mulig.

De siste ukene har vi hatt mange bilder av hundene som deler pinner sammen. I dag var det Minnie og Lucy. Pinnen var stor nok for mer enn en hund og “the temptation” å tygge den var for mye! Arisa virker å ha luktet noe interessant også!

Screenshot 2014-10-01 17.57.28

Remi lærte at mens jentene tygget, leken må stoppe! Stakkars gutt!

Screenshot 2014-10-01 17.59.19

De fortsatte oppover og gikk de mot Sognsvann i skogen på lite, umerkerte stier, før kom de tilbake igjen i skogen til bakk Rikshospitalet og feltet der.

I dag brukte Minnie “all her seductive powers” til å få godbiter! Se på hennes store øyne!

 

 

Screenshot 2014-10-01 17.59.05

 

Eiriks turer (henting levering med Matt) 

Hunder: Thomas, Eddie og Aslan

Sted: Ekebergparken

Etter den stor suksess av turen med Eddie og Thomas i går, kjørte vi tilbake til Ekebergparken med hundene. I dag Aslan ble med også. Jeg parkerte ved fri-hundeområdet og hundene hoppet fra bilen. Aslan og Thomas hilste masse og luktet hverandre noen minutter.

Jeg viste Eirik det hundeområdet og anbefalte jeg en fin tur derfra til skogen og feltene og tilbake på en skogstrail.

De krysset feltet og gjennom trærne fra bilen så jeg Aslan og Thomas var veldig leken. De jaget rundt mens Eddie tok det rolig og han “let the youngsters play!”.

Dessverre var det ingen andre hunder i det området men de fortsatte oppover mot Skulpturparken og feltene.

DSC_0111

Der traff de 4 labrador! Som mann kan tenke, med 7 hunder var det masse lukting og de hilste hverandre, mens Eirik pratet med eieren.

Thomas og Aslan var sosiale og de passet kjempebra sammen (This could be the start of a great friendship!)

DSC_0108

 

Hunder: Amico, Leffe og Chili

Sted: Tryvann / Frognerseteren

Guttene var tilbake for turen deres med Eirik i dag. Vi kjørte opp mot Tryvann med husket vi at hostferie var “in full swing” derfor parkerte vi ved Øvresetertjern.

Hundene hoppet fra bilen helt gale. Eirik tok hundene og de gikk mot Tryvann Tårnet, rundt ensjøen, opp på den lille skibakken der og inn ved nybegynner området.

Alle var ivrige og lekne i dag, de gikk foran Eirik og han hadde dem i magebeltet…. han ble trukket opp bakkene mens hundene løp og brukte sine energi.

Utsikten var fin over Øvresetertjern.

DSC_0105

Fra Tryvann Tårnet tok de langrennstiene bakk og nedover mot Frognerseteren. De var alene på trailene og hundene hadde det veldig gøy.

DSC_0098

 

De krysset t-bane sporene ved stasjonen og gikk nedover til Frognerseteren, hvor sto ganske mange folk og barn, derfor svingte de til høyre og tok de den nye langrennstien tilbake oppover til Øvresetertjern igjen.

DSC_0092

 

Vi ønsker dere en fin kveld, unngå regnet i kveld, kos til hundene og vi sees på bloggen i morgen

Hilsen

Sandra, Eirik og Matt