Tirsdag 30 september – Lilly chases the boys around Grefsenkollen

Hei og happy Tuesday!

Håper deres arbeidsuker fortsetter i bra måte, eller dere som er på høstferie koser dere med “a little break from it all!”

Noen skyer over Oslo i dag men varme nok temperaturer for fine turer.

 

Sandras turer: 

Hunder: Louie, Amico, Lilly og Aslan

Sted: Akebakkeskogen

De startet turen fra ved Amicos leilighet i dag. Hundene hilste på hverandre og det var klart at de hadde mye energi til å bruke.

De fulgte den hovedstien mot toppen av Grefsenkollen noen minutter før tok de en liten skogs sti oppover til venstre. Hundene var gale og Lilly jaget etter alle de andre. Amico hadde nesten ingen mulighet til å tygge pinnene han hadde funnet pga to ivrige og lekne hunder, Lilly og Louie, alltid var i nærheten.

De fortsatte oppover og skogen var helt rolig, ingen var der. Mens de andre var opptatt i lekene, Aslan fant en pinne og koste seg med den.

Screenshot 2014-09-30 16.43.37

De kom eventuelt til en fantastisk utsiktspunkt tilbake over byen, ved restauranten helt på toppen av Grefsenkollen. Sandra og Aslan tok en liten pause mens de andre fortsatte til å slite seg!

Screenshot 2014-09-30 16.43.25

Etter startet de tilbake en gang til i skogen, hvor lekene fortsatte hele veien tilbake til varebilen, hvor de slitne hunder var glade nok til å ta en “well earned” pause.

 

Hunder: Anni, Lucy, Remi og Stella

Sted: Linderudkollen

I ettermiddag startet turen fra Linderudkollen parkeringsplassen. I stedet for å gå mot Solemskogen (som Eirik hadde gjørt – se under Tassen / Leffes tur) Sandra ha sin egen favoritt tur fra Linderudkollen.

De gikk mot Langevann og alle hundene kjenner området veldig godt. Anni og Lucy løp foran de andre i skogen. Remi gikk ved Sandra på starten av turen. Når kom de til vannet, de tøffe hunder hoppet inn i vannet og badet.

Screenshot 2014-09-30 16.43.46

Lucy og Stella sto på kanten og så på den. Lucy ble modig nok til å vasse litt, men hun var glad nok til å vente for hundene og pinnene til å komme tilbake til kysten før hun prøvde til å stjele pinnene!

Screenshot 2014-09-30 16.44.16

De fortsatte rundt ensjøen med masse lek og spiller. Se på denne videoen: (hvis du får eposten må du besøker bloggen eller youtube for å se den)

 

Stella koste seg og rullet på bakken

Screenshot 2014-09-30 16.44.00

En fin siste septemberstur for Sandra og hundene…… wow, i morgen er oktober!

 

 

Eiriks turer (Henting / levering sammen med Matt)

Hunder: Thomas og Eddie

Sted: Ekebergparken

I dag Thomas traff Eddie for den første gangen i Ekebergparken. Det var Thomas første turen i varebilen også men han adapterte seg veldig bra og han virket glad og rolig bakk i varebilen mens vi kjørte til å hente Eddie.

Vi parkerte i den parkeringsplassen mellom Ekebergparken og Brattlikollen. Guttene hoppet fra bilen og hilste på hverandre.

Første 30 sekunder begge to gutter var mer opptatt av en toalettpause enn å hilse men når de var ferdige de hilste og passet bra sammen. Thomas så overalt og utforsket alt, et nytt sted for ham til å gå.

mms_img-559432441_2

Eirik startet turen mot trærne og skog på Ekebergparken siden, og etter en tur der, krysset de hovedveien og gikk de rundt feltene på Brattlikollen siden.

mms_img-1480877904

Noen ganger Thomas tok en pause og prøvde til å spise gressen, men Eirik forklarte til ham at det var en dårlig ide.

 

Hunder: Leffe og Tassen

Sted: Linderudkollen

I dag startet turen igjen fra Linderudkollen parkeringsplassen. Tassen var veldig spent i dag, alt var lek og han virket skikkelig glad for å være ut på tur.

Guttene hoppet fra bilen og hilste på hverandre. De siste ukene de har vært masse på tur sammen og Tassen hoppet rundt med glede i parkeringsplassen. Leffe “rolled back the years” og startet til å leke også.

Solen skinte og hadde vi ingen vind ved Linderudkollen. De startet turen mot Solemskogen og fulgte den langrenn stien. Guttene utforsket overalt og “left their mark everywhere”.

mms_img-706713321

De fortsatte mot Solemskogen, men plutselig så Eirik “nesten 100 barnehage barna!” på veien. Etter en rask “detour” på en skogs sti og 400 meter litt off track med guttene de hadde unngått barna gruppene!

mms_img-1353409092

De fortsatte rundt Setertjern og Karusputten før kom de tilbake i skogen. I stedet av den vanlig langrenn stien tilbake til parkeringsplassen, fant de en liten blå stien midt i skogen og ved et området hvor de har kuttet masse trær.

mms_img-642029199

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi sees på bloggen i morgen for mer eventyr!

Hilsen

Sandra, Eirik og Matt