Fredag 26 september – sunny end to the walking week

Hei og god fredag!

Vi håper dere har hatt en fin arbeidsuke og dere er klare til helgen….. værvarselen sier fint vær og sol, og nesten +20C både lørdag og søndag! Long live Summer!

 

Sandras tur

Hunder: Lucy, Anni, Giro og Remi

Sted: Linderudkollen

Fredags ettermiddag tur startet fra Linderudkollen i dag.

Heldigvis stormen og vinden der var borte når de startet og har de hatt hele turen i solskinn og fintvær.

Hundene hoppet fra bilen og løp mot skogen. Anni og Lucy jaget etter hverandre mot Langevann. De fulgte skogsstien og kom de til ensjøen.

Screenshot 2014-09-26 19.33.05

 

Alle hundene var utrolig lekne i solskinn. De gikk ensjøen med alle 4 løse og fornøyde. Her Remi, Lucy og Anni prøvde til å dele en stor pinne, mens Giro se på dem!

Screenshot 2014-09-26 19.32.48

Det var perfekt slutten til ukens turer og skogen var rolig. Hundene koste seg i solen og hele turen var leker og forhåpentligvis brukte de sine energi for at eierne kan få en fin fredag kveld med slitne hunder!

Screenshot 2014-09-26 19.32.56

 

Eiriks turer (henting / levering med Matt) 

Hunder: Lilly og Aslan

Sted: Bjølsendumpa

Lilly traff Eirik i dag og hun så meg for den første gangen om noen uker. Hun var så glad til å se meg når hentet vi henne. Hun løp og hilste på meg, “tail wagging all over the place”. Hun var så søt, jeg var veldig takknemlig for min welcome.

Vi kjørte til Aslans leilighet til å hente ham. Lilly og Aslan var så blide til å se hverandre. Aslan hoppet med glede mens Lilly løp rundt ham.

Eirik startet turen og de gikk mot parken 100 meter fra hos Aslan. Hundene gikk foran Eirik og trekket mot parken.

I parken startet de lekene med mer rom til å bruke energiene deres.

De gikk nordover i parken mot Nydalen. Etter 100 meter traff de en ung terrier og eieren hans. Alle hundene hilste på hverandre mens eieren og Eirik snakket litt. Lilly var så leken, hun løp rundt og rundt Aslan og den terrier kjempefornøyd.

De fortsatte til Nydalen og krysset elva der. De gikk ned trappa rett ved elva og hundene luktet vannet før bestemte de mot en svømmetur.

De kom tilbake i samme parken og der traff de noen hunder til med mer leker.

Dessverre Eirik glemte mobilen i varebilen min for turen, ingen bilder.

 

Hunder: Leffe, Giro og Shaggy

Sted: Linderudkollen

Etter Eiriks tur rundt Linderudkollen i går, han var så fornøyd med turen at han spurte meg om det var muilg å starte derfra igjen i dag. Selvfølgelig jeg er “eager to please” og visste jeg at hundene elsker Linderudkollen området.

Det hadde vært en liten stund siden jeg hadde sett Amico og han også var veldig snill og glad da han så meg når vi åpnet døren hans. Han hoppet på mitt godt kne og han sang litt til meg. Han visste han skulle for en fin tur og han så Eirik med båndet hans, derfor hoppet han på Eirik også og slikket ham.

Vi dro sammen til Linderudkollen parkeringsplass og hundene hoppet fra bilen. Vi ventet 1 minutt til å sjekke guttene husket hverandre fra før og alle var glade. De startet og gikk de mot Solemskogen på den langrennstien.

mms_img1974098653_2

 

De fulgte samme veien (til toppen av kollen og etter rundt Setertjern, Karusputten og tilbake gjennom skogen).

Guttene utforsket overalt. Etter 15 minutter a turen Eirik slippet båndene til Amico og Shaggy, mens Leffe var i fleksibånd.

mms_img-1151744932

 

Opp ved Linderudkollen Hoppsenteret de blåste skikkelig mye! Jeg satte i varebilen og hørte jeg vinden. Heldigvis hadde Eirik tatt min jakke med på tur. Vinden var veldig sterk men hundene overhørte den, luktene og eventyret var mye mer interessant!

 

Vi ønsker dere en riktig god helg, kos til hundene og vi sees på bloggen på mandag!

Hilsen

Sandra, Eirik og Matt

Who Let The Dogs Out? Oslo Hundelufting