Mandag 22 september – early morning chill arrives

Heisann

Håper dere har hatt en fin helg og denne uken har startet på bra måte!

Sol, blå himmel og ingen skyer……. veldig fint vær i dag, til tross for de friskere temperaturene i morges! Første gangen denne høsten jeg har gjemt meg under dynen!

 

Sandras tur

Hunder: Lucy, Remi, Arisa og Minnie

Sted: Skogen ved Ris

I dag startet de turen fra Risbekkveien. De krysset brua, etter Minnie og Arisa hadde vasset i vannet litt og svingte de venstre og oppover i skogen.

De fulgte den skogsstien der og etter 10 minutter kom de til hovedstien mellom Ris og Båntjern. Likevel i dag krysset de stien og fortsatte nordover i skogen mot Sognsvann.

Lucy var veldig leken og hun lekte med Arisa og jaget etter henne. Remi så på lekene og ventet en liten stund før han ble med og hoppet han rundt hver gang jentene løp i sin nærheten.

Screenshot 2014-09-22 17.46.53

 

Minnie var litt mer uavhengig i dag og til tross for leker fra de andre hun var fokusert i å utforske overalt. Hun luktet og gikk i buskene, veldig opptatt av alt.

Screenshot 2014-09-22 17.45.32

 

De fortsatte gjennom skogen på lite stier og kom de til hovedstien fra Sognsvann til Båntjern. Solen skinte, fornøyde, gale hunder, rolig skogen…… good start to the week!

 

Thors tur

Hunder: Shaggy og Chili

Sted: Skogen / Lillevann området

Thor var tilbake i morges for en tur med guttene. Shaggy hilste på oss masse da hentet vi ham. Vi dro sammen til Chilis hus og i dag Thor startet turen derfra. Han sa at det hadde vært mange år siden han hadde vært i Skogen området og var han imponert med alle de nye husene der.

Han startet turen fra hos Chili og viste jeg han hvor var korteste veien til skogen. Guttene hoppet foran han, helt blide.

De fulgte den stien i skogen oppover mot Soria Moria og hundene lekte sammen og utforsket skogen. De traff en tispe, hvem hadde løpetiden hennes, derfor hilste de på hverandre fra en avstand!

De forsatte oppover og kom de til konferansesenteret. Derfra gikk de i skogen langs ryggen mot Lysabu. Deretter fulgte de stien mot Voksekollen og nedover til Lillevann. Guttene hadde det veldig gøy og Thor også utforsket et nytt området der. Han kjente ikke skogen der, men han kjenner veldig godt marka den andre siden av t-bane sporene.

Eventuelt kom de tilbake ved Lillevann og fulgte de stien tilbake mot Chilis hus i skogen.

Beklager ingen bilder fra turen (Matts feil – jeg glemte bilder fra starten og slutten av turen)

 

Eiriks tur

Hunder: Leffe, Oscar og Aslan

Sted: Maridalen (fra Hammeren)

I ettermiddag dro jeg, Eirik og hundene til Maridalen til å starte turen. Guttene hoppet fra bilen og “the anticipation was high”. De hadde masse energi og alle var klare for en fin tur. Jeg viste Eirik den rødestien i skogen og anbefalte jeg han å følge den for 1 kilometer før kom de til krysserveien hvor de kunne velge veien deretter.

Etter 250 meter slippet Eirik Leffe og han gikk foran de andre og utforsket skogen. Etter regnet fra i går var det ganske mye gjørm. Leffe “was in heaven” og han løp til gjørma og vasset der!

mms_img-229425082 mms_img989084883

De fortsatte på rødstien og hver gang kom de til et sted hvor det var mer enn to stier, Leffe ventet for at Eirik viste ham hvilken vei de skulle på.

De fortsatte dypere og oppover i skogen og fulgte de noen stier og prøvde å unngå gjørma, bortsett fra Leffe. Aslan og Oscar utforsket ved stien og turfarten var ganske fort.

mms_img-477143946

Eventuelt måtte de snu seg og starte tilbake.

På slutten av turen Aslan og Oscar var slitne og en møkkete, glad Leffe hoppet i varebilen.

 

Vi ønsker dere en fin kveld og vi ses på bloggen i morgen

Hilsen

Sandra, Thor, Eirik og Matt