Torsdag 18 september – barking with excitement and joy!

Heisann

Håper dere har hatt en fin torsdag. Fintværet fortsetter….

I morges måtte jeg til Ullevål Ortopedisk Poliklinikken for mitt kne “check up” og blodprøver. Alt gikk bra og legen var fornøyd med min forbedring, men kanskje noen uker til med krykkene.

 

Eiriks tur

Hund: Shaggy

Sted: Vettakollen

Etter en tur sammen i går, i dag Eirik tok Shaggy for en tur alene fra huset hans.

Shaggy, like sosial som alltid, hilste på Eirik og 5 sekunder senere var han klar på tur. De gikk langs og oppover i Gulleråsveien og kom de til stien opp til Planetveien, hvor vi vanligvis starter turene fra.

De fortsatte oppover og de fulgte den hoved blå sti opp til Vettakollen. Eirik hadde ikke gått på toppen før og i går fortalte ham om utsikten fra toppen. Derfor målet var Vettakollen.

De fortsatte oppover og traff de mange folk ut på tur. Shaggy hilste på alle og han var i langelinje og utforsket ved stien og i skogen.

De tok noen pauser på vei oppover fordi Eirik visste ikke hvor langt var stien til toppen og de hadde startet fullfart. De fortsatte litt mer rolig og endelig kom de til toppen og den utsikten over hele Oslo. De tok en annen pause til å nyte alt, Shaggy var glad fordi det var noen mennesker på toppen han kunne hilse på.

 

Veien nedover var mye lettere og Shaggy fant noen pinner og hadde det gøy

 

Sandras turer

Hunder: Aslan og Lilly

Sted: Bjølsendumpa

Lekne hundene var tilbake sammen midt på dagen i dag. De var helt gale og løp rundt og hadde det veldig gøy.

De startet turen fra hos Aslan og gikk ned til Bjølsendumpa. Når kom de til parken Sandra slippet Lilly og hun løp rundt henne og Aslan for noen minutter.

Screenshot 2014-09-18 17.26.15

 

De fortsatte langs elva og traff de noen hunder i parken. Alle var sosiale og de hilste hverandre og  lekte sammen. De fulgte stien oppover mot Nydalen og Lilly utforsket ved elva og så noen ender der.

De kom tilbake på den andre siden av elva og krysset brua tilbake til parken, hvor hundene, etter en liten pause når fikk de litt mer energi, startet lekene igjen!

Screenshot 2014-09-18 17.26.03

 

Hunder: Oscar, Dea, Nellie og Amico

Sted: Akebakkeskogen

I ettermiddag startet de turen fra Akebakkeskogen (Grefsen). De gikk i skogen og fulgte den langrennstien mot Stig.

Etter 50 meter Nellie dro for sin eget eventyr for noen minutter og utforsket skogen. Sandra fortsatte med en veldig glad Dea. Hun var veldig ivrig å være på tur og hun passet kjempe bra med Amico og Oscar. Hun fulgte den hele turen.

Amico var løs også, men han var alltid i nærheten av de andre, og fant han noen pinner. Når Dea så Amico hadde funnet en pinne hun løp etter ham, men hun var i langelinjer og derfor var det vanskelig for henne til å stjele den.

Screenshot 2014-09-18 17.26.28

 

Likevel hun utforsket ved stien med Oscar og de var enda mer fornøyde når tok de en sti oppover i skogen parallel til ski bakken.

Nellie løp oppover på ski bakken og utforkset skogen på den andre siden av bakken noen minutter.

De fortsatte oppover til kom de til stedet hvor ski bakkene “join” på toppen. Derfra var det en fin utsikt over byen.

De krysset hoved langrennstien og kom de nedover og tilbake i skogen på små trailer tilbake til Akebakkeskogen.

Screenshot 2014-09-18 17.26.44

 

Thors turer (sammen med Matt) 

I dag faren til min samboer, Thor, hjalp meg med noen turer. Han elsker marka og hunder, derfor denne blandingen passer fint for noen hyggelige turer i solskinnen.

Hunder: Leffe, Stella og Louie

Sted: Maridalen

Etter vi hadde hentet alle hundene og Thor hadde hilste på dem, kjørte vi til Maridalen for å finne et sted for en tur. Vi parkerte ved Brekkekrysset og Thor sa han kjente dette området veldig godt.

Hundene hoppet fra bilen og luktet overalt, mens vi ordnet båndene og langelinjer. De krysset veien og fulgte langrennsti mot Låkeberget.

De fortsatte langs langrennstien hele veien til Låkeberget og fortsatte mot Hammeren. Hundene kjenner hverandre veldig godt og Thor sa at Louie var det meste energetisk av de tre, mens Stella og Leffe utforsket og luktet ved stien.

Etter en god stund Thor ringte meg fordi han hadde gått hele veien til Hammeren og de var veldig forsinket på veien tilbake, derfor jeg hentet dem på Låkeberget, hvor så jeg tre glade og slitne hunder.

Beklager ingen bilder fra turen.

 

Hunder: Remi og Lucy

Sted: Skogen ved Ris

Når hentet vi Lucy i ettermiddag hun var redd krykkene mine. Hun bjeffet mot dem og var litt usikker før satte jeg ned og da hun var glad igjen. Etterpå hun passet bra med krykkene heldigvis og kjørte vi til Remis hus for å starte turen.

Han sprang fra huset og var veldig fornøyd. Han hilste masse på Thor og var ivrig til å ha sellen sin og starte turen.

Thor startet turen selvfølgelig fra Remis hus og gikk langs veien til skogen. Både Lucy og Remi hadde masse energi og gikk foran Thor til kom de til skogen.

De fulgte stien oppover langs elva mot bakk Rikshospitalet. Derfra krysset de feltet og traff de en kongepuddel. Remi var litt usikker av puddelen med Lucy (Goldendoodle) var veldig glad til å hilse på ham. Lucy og puddelen lekte litt og Remi fant en pinne mens alle tok en pause.

Etter litt lek fortsatte de oppover i skogen mot Båntjern og fulgte noen umerkerte stier i skogen, før de måtte snu seg og starte tilbake.

Her er hundene og Thor på slutten av turen

IMG_20140918_155819

 

Vi ønsker dere en fin kveld og vi sees på bloggen i morgen

Hilsen

Sandra, Eirik, Thor & Matt