Onsdag 10 september – much happier dogs in today’s sunshine!

Hei og god onsdag

Håper dere har hatt en fin dag.

Hvis denne uken går litt dårlig tenk om dette: Onsdager på engelsk kaller vi også “hump day”, fordi på slutten av onsdager dere har arbeidet mer enn 50% av deres arbeidsuken og “it’s all downhill until the weekend”.

 

Sandras turer 

Hunder: Minnie, Shaggy, Chili og Aslan

Sted: Skogen / Soria Moria / Lillevann

I dag startet de turen fra hos Chili. Shaggy fortsatte med bedringen sin og virket litt mer leken. Tydeligvis har han mindre smert og startet han til å utforske skogen igjen, noen ganger med Chili, noen ganger bare ved stien. Shaggy tok turen rolig og derfor Sandra slippet ham.

Screenshot 2014-09-10 17.37.06

De fulgte stien i skogen mot Soria Moria og de gikk oppover. Skogen var veldig rolig og Chili løp rundt foran de andre. Før kom de til Soria Moria tok de en ny umerkert sti langs ryggen og kom de til vannet nær Lysabu. Ingen badet i dag men de tok en liten pause mens Aslan og Minnie lutket overalt ved vannet.

De fortsatte mot Lysabu hvor de gikk nedover mot Lillevann. Med det fineværet hundene var mye mer glade på tur enn i går når stormen kom!

Screenshot 2014-09-10 17.37.44

Fra Lillevann fulgte de stien tilbake til hos Chili i skogen.

 

Hunder: Louie, Amico, Lucy og Lilly

Sted: Grefsenkollen

I dag startet de turen fra Akebakkeskogen. De fulgte langrennstien mot Stig og hundene lekte sammen. Lilly jaget etter Lucy og Louie, og snart alle løp rundt gale i skogen.

De fulgte en skogstrail oppover mot toppen av Grefsenkollen. Amico fant en pinne og plutselig måtte han løpe fra 3 andre ivrige hunder…… the stick wars hadde startet. Heldigvis for Amico han elsker å erte andre hunder mens han løper rundt med en pinne.

Screenshot 2014-09-10 17.36.38

De andre hunder brukte energiene sine bakk ham. Louie var første til å bare finne sin egen pinne, og da var han fornøyd! De unge (Lucy og Lilly) fortsatte med Amicos lek og hadde ingen sjanse til å få pinnen.

Sandra bare fortsatte oppover mens de lekte rundt henne.

Når kom de til nær toppen av Grefsenkollen Lilly og Lucy trengte en pause. De la nede og pustet noen minutter.

På veien tilbake gikk de nedover på hovedskibakken (mot Årvoll). Der utforsket guttene ved siden av skibakken, hvor fant de noe til å lukte!

 

Hunder: Junior og Cherie

Sted: Maridalen (fra Hammeren)

Team Border Collie var veldig glade til å se Sandra i dag. De energetiske duo hoppet i varebilen og startet de til å drømme om turen. Når kom de til Hammeren og parkerte de, hundene hoppet fra bilen, helt gale og løp inn i skogen. Sandra gikk bakk dem og etter noen sekunder kom Junior tilbake med en stor pinne.

Han hadde lyst til å leke, like vanlig. Cherie plaget ham og hoppet over ham mens han ba om Sandra til å kaste pinnen.

Hun kastet den og …. zoooom…. så fort som mulig han hentet den og han løp borte fra en rask Cherie for 30 sekunder før han la ned og spillet startet igjen.

Screenshot 2014-09-10 17.37.25

De fortsatte på den rød stien oppover dypere og dypere i skogen.

Cherie alltid gikk 30 meter foran Junior og Sandra og hun ventet for broren sin til å løpe etter noe og kunne hun plage ham igjen! Typisk søsken!

 

Matts kne update

I dag har vært en god dag (with recovery sometimes you’re up, sometimes you’re down). I dag har jeg sett gode resultater med kneet mitt. Med fint vær har jeg vært ut på tur (dessverre uten hunder og bare i nærheten av min leilighet, likevel det var fint!). Å gå ned trappene er fortsatt litt skummelt og vanskelig for meg, men “practice makes perfect”. Heldigvis bor jeg på den andre etasjen! (og har jeg bare omtrent 20 trapp).

I mellom øvelsene og turene har jeg lest i dag om en fin bok om Nordmarka og også en annen om hundepsykologi….. bedre enn å se på tven igjen!

 

Ha dere en riktig god kveld og vi sees her på bloggen i morgen!

Hilsen

Sandra og Matt