Fredag 5. september – Vettakollen, Maridalen and Langevann walks today

Hei og god fredag!

Helg er her og håper dere har planlagt fine turer i marka

 

Sandras turer

Hunder: Shaggy, Lilly, Leffe og Minnie

Sted: Vettakollen

I dag startet de turen sammen fra Planetveien ved Gulleråsen. Hundene hoppet fra varebilen og løp 5 meter til skogen. Området der er alltid veldig interessant for hundene fordi det lukter av så mange forskjellige hunder hvem starter turen derfra (if you know what i mean).

De fortsatte oppover og svingte til venstre og tok den stien mot Vettakollen toppen.

Hundene var i gode form og de lekte sammen, og jaget etter hverandre. Etter noen hundre meter på stien tok de en liten sti parallel til hovedstien og utforsket de skogen der. Der fant Leffe en pinne og plutselig måtte han løpe fra Shaggy og Lilly hvem også “had eyes for the stick”.

Screenshot 2014-09-05 17.13.57

De fulgte den stien oppover, og kom de nesten til toppen av Vettakollen gjennom skogen. Noen steder var det litt brattere men alle virket fornøyde med fin tur og fin været blanding. Minnie tok mange pauser til å lukte ved trailen og noen ganger gikk litt lengre inn i buskene og søkte på noe.

Screenshot 2014-09-05 17.14.19

Derfra gikk de nedover i skogen (mot Båntjern) på umerkerte, ubrukte stier og etter et lite eventyr kom de til en rødsti at Sandra kjente fra før.

De fulgte stien nedover og endelig kom de tilbake til bilen.

 

Hunder: Junior, Arisa og Cherie

Sted: Maridalen (Hammeren)

Sandra hentet Team Border Collie, hentet en glad Arisa og alle dro sammen til Hammeren for starten av turen.

De fulgte deres vanlig tur der i skogen. Det var perfekt, de traff ingen, Sandra kastet hundre ganger pinner for Junior. Cherie jaget etter ham og prøvde så mye som mulig til å plage ham……

Screenshot 2014-09-05 17.13.34

 

De utforsket skogen mellom Hammeren og Skjærsjøen. Arisa og Junior hadde ikke sett hverandre for en liten stund, og han var veldig glad til å se henne. Han er veldig glad i Arisa.

Her er et fint bildet av “a pensive Arisa” hvem tenke hvorfor hun må sitte mens Sandra tok bildet. Utrolig fint ansikt likevel.

Screenshot 2014-09-05 17.13.20

 

Hunder: Amico, Arisa og Giro 

Sted: Linderudkollen

Den siste uken Sandra har funnet Langevann og siden hun har gått i nærheten og rundt ensjøen nesten hver dag. Hun elsker det området (fra bildene og min egen erfaring det er tydelig hvorfor!). I dag startet de turen fra Linderudkollen og gikk de igjen langs langrennstien mot Langevann.

Giro og Amico var begge lekne i dag. Noen ganger Giro foretrekker å være uavhengig men i dag han, Arisa og Amico hadde det skikkelig gøy sammen og lekte masse, særlig med pinner.

De gikk en gang til rundt Langevann og der prøvde Amico og Giro til å finne den største pinnen! Se på disse to pinnene!!!!

Screenshot 2014-09-05 17.12.42 Screenshot 2014-09-05 17.12.13

 

De fortsatte rundt ensjøen og endelig guttene var varme nok til å bade!

Screenshot 2014-09-05 17.13.04

 

 

Matts oppdatering fra Ullevål

Slutten av uke og har jeg hatt tid til å se utviklingen min siden operasjonen. Jeg har fått fortsatt god resultater med blodprøvene mine, og betennelsen har gått ned og hver dag har jeg mye mer energi, fleksibilitet og går jeg lengre.

Likevel legene har lyst til å sjekke at blodprøvene fortsetter å gå ned før kan jeg tenke å dra hjem.

Jeg har lyst til å takke alle legene, sykepleirne, ansattene og mine fysio her på Ullevål, de har vært fantastisk og jeg har fått så mye støtte hele tiden. Jeg har vært utrolig imponert med den norske helsesystemet, den må jeg sie.

 

 

Vi ønsker dere en kjempefin helg, kos dere og være takknemlige for knærne deres! 🙂

Hilsen

Sandra og Matt