Torsdag 4. september – Lex heads for a refreshing dip

Hei og god torsdag!

Fintvær en gang til for hele Oslo området. Heldige hunder og lufterne.

 

Sandras turer
Hunder: Lex, Louie, Lilly og Shaggy
Sted: Vettakollen / Båntjern

I dag startet de turen en gang til fra nær til Shaggys hus i Gulleråsen. De parkerte hvor Sandra fant en ny trail den andre dagen og gikk i skogen mot Vettakollen.

Hundene lekte sammen og Lilly jaget etter en ivrig Louie. De fulgte stien oppover og traff de ingen. De unge utforsket skogen mens Lex og Sandra gikk bakk dem litt mer rolig.

Eventuelt kom de til hoved Vetakollen stien hvor gikk de nedover mot Planetveien (hvor vi vanligvis starter fra). De krysset den røde stien og fortsatte langs en umerkerte sti i skogen og svingte til venstre mot Båntjern.

Lilly var veldig leken og hun elsket å plage guttene mens de prøvde å finne pinner!

Når kom de til Båntjern gikk de rundt ensjøen. Lex var varm og han bestemte at han hadde lyst til å vasse i vannet. Veldig “refreshing” og en glad Lex.

20140904_104929

De andre så på ham men kanskje de var ikke varme nok til å “jump in”.

20140904_104954

De fortsatte på en sti oppover fra den andre siden av Båntjern mot Vettakollen retning. Etter noen minutter av “off track” fant de hovedstien igjen og derfra fant de veien tilbake til bilen.

 

Hunder: Leffe, Tassen, Oscar og Stella
Sted: Linderudkollen

I ettermiddag dro Sandra og hundene til Linderudkollen til å starte turen. Hun parkerte ved skogen for at hundene kunne bare hoppe fra bilen og løpe til skogen.

De fulgte langrennstien mot Kringla og svingte til venstre og gikk de mot Langevann. Sandra hadde lyst til å utforske rundt ensjøen igjen (hun har gått der på tirsdag ettermiddag også).

Tassen var veldig leken en gang til og han løp i skogen, fant pinner og leverte dem tilbake til Sandra hele turen. Når kom de til Langevann, Leffe var så glad. Han sprang i vannet før kom de andre. Han er utrolig glad i vann og elsker å svømme (det er fantastisk trening for hunder hvis de er glade i vann).

20140904_131714

Oscar og Stella utforsket området ved ensjøen og luktet overalt. Endelig fant Stella et sted til å rulle seg masse (heldigvis denne gangen det var ikke på dyrebasj!).

20140904_132417

De fortsatte hele veien rundt langevann og fant nye stier og steder til å utforske. Sandra sa at været var idealt og de traff ingen hele turen. Det var like en stor privat marka bare til dem! Very peaceful and zen.

20140904_133723

 

Matts oppdatering fra Ullevål
Det har vært en uke allerede, wow! Mange folk forteller meg at det må være kjedelig å ligge på sykehuset hele dagen. “To be honest” har jeg ikke fritiden til å kjede meg. Jeg arbeider masse med fysio, går på turer rundt sykehuset 3-5 ganger hver dag, jeg møter med legene, organiserer turene, skriver bloggen og må jeg få min medesin fra drip hver 6 timer.

Fysio er veldig fornøyd med min “progress” og har jeg jobbet mye med øvelser hun har gitt meg for 3 dager siden, derfor var jeg (og hun) er veldig fornøyde.

Vi ønsker dere en fin kveld, fine turer med hundene og vi sees på bloggen i morgen

Hilsen
Sandra og Matt