Onsdag 3. september – Sticks, sunshine and….. more sticks

Hei og god onsdag

Håper dere har det bra og dere har muligheten til å kose dere i fintværet i dag

Sandras turer
Hunder: Minnie, Twist, Shaggy og Chili
Sted: Skogen og Lillevann

I morges startet de turen sammen fra hos Chili i Skogen området. De fulgte veien mot starten av skogen og etter 150 meter kom de til trailen.

De fulgte stien oppover i skogen en liten stund og hundene lekte og løp rundt. Minnie var løs men fortsatt på 15 meters langlinje i skogen og hun startet å utforske lengre og lengre fra stien.

Guttene bare løp rundt gale og hadde det veldig gøy. De hadde så mye energi, Sandra kastet pinner og Shaggy elsket å søke for dem i buskene. Chili ventet til Shaggy hadde funnet pinnene og plaget ham og prøvde å ta pinnene, noen ganger med.

20140903_103037

De fortsatte på skogstrail til Lillevann og der gikk de oppover i skogen til kom de til vannet nær til Soria Moria.

20140903_104945

Der utforsket de mens de gikk rundt vannet før kom de tilbake mot Chilis hus.

 

Hunder: Junior og Cherie
Sted: Maridalen, Hammeren

I dag Sandra tok Junior og Cherie (Team Border Collie) for en lang tur opp i Maridalen. Etter en avlyst tur på mandag, hundene hadde litt ekstra energi og de hoppet fra varebilen og var klare på tur.

De gikk fra parkeringsplass til skogen og fulgte de den rød stien i skogen mot Skjærsjøen.

Begge to var veldig glade å ha mulighet til å løpe løse i skogen. Etter noen minutter Junior fant en stor pinne og resten av turen var henting, levering og tygging av pinnen fra Junior. Cherie løp etter ham og pinnen, mer for lek enn for å ha pinnen selv, hun bare hadde lyst til å plage broren sin!

20140903_122422

De fortsatte i skogen og det var rolig og fint. Noen ganger gikk de litt borte fra stien noen hundre meter og så kom de tilbake etter litt utforsking i skogen.

 

Hunder: Lilly, Leffe, Lucy og Giro
Sted:

I ettermiddag hentet Sandra hundene og dro de til Akebakkeskogen og startet de turen derfra. Hundene blir godkjente nå, men hver dag har de samme lekene og spillene.

Pinnene er alltid hoved til leken, men det skifter hvem stjeler fra hvem. I dag var det Leffe som de andre løp etter. Giro ventet litt med lekene, men etterhvert han ble med og alle 4 sosialiserte sammen.

20140903_144841

De fulgte stien litt lengre mot Stig i dag før svingte de til venstre og utforsket ny skogstrailer mens de fortsatte oppover. Sandra bare fortsatte mens hundene lekte og de fulgte etter henne. De kjente at de kunne få godbiter noen ganger derfor hadde de ikke lyst til å gå for lenge fra henne.

20140903_144254

De kom til ski bakkene og der kastet henne pinner nedover på ski bakken mens hundene løp etter dem og brukte alle sine energi.

 

Matts kne oppdatering

Fortsått her på Ullevål sykehuset. Allerede kjenner jeg mesteparten av sykepleirne her i Ortopedisk. De prater med meg i løpet av turene mine og “under the circumstances” jeg har det gøy her.

Jeg jobbet, like hverdag, med fysio i morges og finner vi flere grader fleks til hver dag i venstre kneet mitt.

Jeg utforske sykehuset i stedet av marka disse dagene men veldig fornøyd jeg kan ha mine turer alene og med mine venner som besøker meg. Deesverre ingen hunder her på sykehuset at jer har sett ennå.

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene, store takker fra meg til Sandra en gang til (du er en superstjerne!)

Hilsen
Sandra og Matt