Mandag 1. september – sunshine in the woods to welcome in September!

Heisann, god mandag og god september!

Håper dere har det bra.

Matts kne oppdatering
Jeg (Matt) er fortsatt på sykehuset dessverre, men jeg er i god form, positiv og har jeg laget sengekontor fra rommet mitt. Jeg har snakket med mesteparten av dere over helgen om kneet, likevel for de som vet ikke, fikk jeg operasjon siste torsdag kveld fordi fant legene en bakteri i min blod som også angrepet kneet mitt. Heldigvis operasjonen var rask og jeg er allerede gående rundt sykehuset med krikkene. Fysio er veldig glad med min “recovery”. Likevel det at er kjedelig er må jeg kanskje ligger 10-12 dager til på sykehuset pga anti-biotiker.

Derfor, nå for tida, har vi adapterte noen turer og Sandra lufter alle hundene alene. Vi gjører vår beste som mulig til å lufte meste hundene som mulig. Beklager til kundene og hundene hvor vi har avlyst / endret turene deres.

Jeg er utrolig takknemlig for alle epostene, meldingene, obv jeg har fått fra dere og hundene de siste dagene. Det har vært en stor hjelp og støtte til meg, takk igjen

Nå for bedre nyheter! Sandras turer i dag
Hunder: Shaggy, Chili, Minnie, Troika
Sted: Skogen / Lillevann / Voksenkollen

I morges gikk Sandra og hundene for en fin tur i skogen nær til Chilis hus. De gikk oppover langs Orreskogen og der kom de til skogsstien. Chili og Shaggy var veldig vant til det og de løp foran i skogen, helt gale. Minnie og Troika utforsket ved skogen og startet turen på rolig måte.

20140901_110013

Likevel det var ikke langt til Minnie hadde lyst til å leke med guttene. Hun så at Shaggy hadde funnet en pinne og hun jaget etter ham.

20140901_104735

De fortsatte og fulgte den skogsstien mot Lillevann og etter noen nye stier midt i skogen kom de til vannet. De gikk rundt vannet men, lek var mer interessant enn å bade, derfor de fortsatte å løpe overalt.

Derfra gikk de oppover mot Lysabu og deretter langs umerkert stien mot Soria Moria. Skogen var en “playground” for hundene og de hadde det skikkelig gøy.

Når kom de tilbake hundene var trette og Minnie og Troika sov før Sandra kom tilbake fra leveringen av Chili

20140901_104746

 

Hunder: Oscar, Leffe, Lilly, Lucy
Sted: Akebakkeskogen til Grefsenkollen toppen

I ettermiddag startet hundene og Sandra fra Akebakkeskogen. Alle hundene på tur, bortsett fra Oscar, hadde gått her på fredag og derfor de kjente området.

De fulgte samme veien og gikk oppover mot toppen av Grefsenkollen på skogstrail. Oscar hilste på de andre hundene og han var glad med gruppen.

Lucy og Lilly lekte masse og brukte sine energi, helt glade og lekne. Leffe først og fremst så på dem men etter hvert han ble med i lekene.

Han fant en pinne og plutselig begge to jenter var veldig opptatt av ham……. Ladies Man…… De tre la seg og prøvde å dele pinnen men det var umulig og eventuelt Lucy tok den og løp så fort som mulig borte fra de andre. Oscar var veldig interessert i denne leken og han fulgte etter Lucy med Sandra bakk ham.

20140901_133744

De fortsatte mot toppen og energinivå av hundene startet etter hvert å gå ned med masse lek. De kom ned ski bakkene og Sandra sa at alle tok liten pause “to catch their breath”.

20140901_132336

 

 

Vi ønsker dere en fin mandagskveld og vi ses, her på bloggen, i morgen

Hilsen Sandra og Matt