Tirsdag 26 august – The boys run wild in the woods!

Heia,

God tirsdag! Vi håper dere har hatt en fin dag. Skogen var magisk igjen i dag. Lyset gjennom trærne var fantastisk i marka og det var varmt nok til å lufte i t-skjorte igjen (likevel når solen dro bakk skyene vi husket at høst kommer litt etter litt).

 

Sandras turer

Hunder: Chili, Balder, Shaggy og Leffe

Sted: Skogen ved Skogen

I morges Sandra gikk på guttetur med Balder, Leffe, Chili og Shaggy. Guttene eslker å lekte sammen løse på tur og de startet når Sandra slippet dem.

De bare løp og lekte mens Sandra gikk på skogstrail mot Lysabu. De var gale, alle hundene hadde så mye energi.

20140826_104410

Leffe, på starten av turen, haltet litt og derfor han var i bånd de første 15 minuttene. Heldigvis hans bein varmet opp og han sluttet å halte. Sandra slippet ham og han hadde det veldig gøy.

20140826_105249

De fortsatte i skogen mot Lysabu og deretter mot Soria Moria og tilbake til skogen. Se på video av glade gutter.

http://youtu.be/PidTGnlGQkk

 

Hunder: Amico, Louie og Lucy

Sted: Akebakkeskogen 

Louie var tilbake på tur i dag etter sommerferie. Sandra parkerte nær til hos Amico i Akebakkeskogen og de startet turen derfra.

Hundene en gang til var utrolig lekne. De fulgte langrennstien mot Stig og etter 500 meter svingte de til venstre og fulgte de skostien oppover mot toppen av Grefsenkollen.

Dyp i skogen hundene hadde de veldig gøy. Amico måtte arbeide hardt for å holde sin pinne, med en ivrig Lucy og en rask Louie rett bakk ham.

20140826_141143

De fortsatte oppover med hundene løse i skogen. De kom til toppen av Grefsenkollen og fulgte de ski bakkene nedover til Stig og Årvoll.

Endelig gikk de tilbake til Akebakkeskogen med 3 trette hunder. Her tar Lucy en liten pause fra “non stop” lek

 

20140826_135628

 

Matts turer

Hund: Max 

Sted: Bygdøy

Når hentet jeg Max i morges jeg fant ham bundet i hagen. Han hoppet og bjeffet når han så varebilen.

Han var i langelinje mens gikk vi langs veien til Hukodden. Jeg tok en tennisball med og han var ekstatisk. Han løp rundt og rundt meg før jeg kastet den.

Vi kom til parken og dro vi mot Hukodden Restaurant. Max var løs nå  og han hoppet foran meg med ballen i munnen sin. Noen ganger fikk jeg levert ballen tilbake og en “expectant” Max så på meg. Se på herlig bildet av ham.

IMG_20140826_090937

Vi fortsatte rundt fjorden og Max utforsket skogen. Plutselig Max forsvant. Etter 30 sekunder innkalling, jeg var sikker at han badet i fjorden. Jeg gikk rundt til en liten strand og midt i vannet var Max. Han vasset i vannet og la seg for å kjøle av.

Vi gikk over ved Beach Volleyball court og jeg kastet ballen så langt som mulig. En gladlaks løp fullfart etter ballen!

IMG_20140826_090257

 

Hunder: Eddie, Aslan og Minnie

Sted: Skogen ved Ris

Etter en last minute change of plan med eieren hennes, Minnie flytet til morgen tur og hun ble med Eddie og Aslan. Plutselig Aslan og Eddie fikk oppgradering til en lang tur i skogen. De var glade for ekstra turstid.

Vi startet turen fra hos Minnie og alle sammen gikk vi oppover og langs Risbekkveien til å starte turen. Aslan var like glad som vanlig og han løp mellom Eddie og Minnie mens vi gikk til skogen.

IMG_20140826_105508

Han roet seg litt da kom vi til skogen, jeg tror han ble distrahert av luktene og eventyret. Han gikk foran Minnie og Eddie. Etter 15 minutter slippet jeg Eddie i skogen. Han var glad til å løpe rundt og han tok det på sin egen fart.

Vi fortsatte oppover mot Båntjern med farten var rolig og avslappet. Minnie var i 15 meter langlinje og jeg slippet den. Hun gikk bakk oss og tok noen pauser mens hun “sniffed out” ting.

IMG_20140826_105542

Vi tok en sti i skogen mot Sognsvann og på slutten hadde vi gått for en stor sirkel i skogen.

 

Hunder: Stella, Tassen, Lex og Bali

Sted: Grefsenkollen

I ettermiddag startet vi fra ved Kringla. Det var et perfekt sted fordi kan jeg parkere, åpne dørene til varebilen og hundene løp rett ut i skogen, uten å gå 300 meter før jeg kan slippe dem.

Det var første gangen at Bali har trufet de andre. Tassen var veldig glad til å ha en ny turkamerat. Han hilste på henne og de løp foran de andre og fant pinner sammen.

IMG_20140826_133058

 

Med litt lek og spill, Lex var skikkelig glad. Han smilte masse og sprang foran meg.

IMG_20140826_133112

 

Vi forsatte rundt Kringla i skogen og fulgte vi mange umerket og ubrukte stier. Noen ganger mistet vi stien og gikk vi “off track”, men hundene var kjempeglade. Vi kom til Langevann og der fant vi en blå sti at vi fulgte til langrennstien. Stella løp foran oss, mens Tassen og Bali hadde pinne konkurranse.

2014-08-26 16.32.23

Tassen var veldig forbauset nå Bali stjal pinnen sin, han sto der og bare så på meg for hjelp! 🙂

 

 

Vi ønsker dere en fin kveld, kos til hundene og vi sees i morgen, her på bloggen!

Hilsen

Sandra og Matt