Torsdag 31 juli – we welcome Leffe to our walks

Heia!

Beklager for sen blogg i dag, litt teknisk feil og internet problemer.

Håper dere har hatt en fin torsdag. Don’t worry, the weekend is almost here. Sol, sommer og lys er perfekt blandingen før høsten kommer, so make the most of it.

Sandras turer

(Sammen med Matt)
Hunder: Chili, Leffe, Balder og Arisa
Sted: Tryvann

I dag var første tur sammen med oss for Leffe. Han er en 8,5 år gammel Labrador, alltid glad og snill. Når jeg traff han for 3 dager siden jeg visste etter 10 sekunder at han kunne integrere seg i alle gruppene våre.

Jeg hentet Leffe og Balder, de hilste og dro vi sammen til Tryvanns parkeringsplass hvor møtet vi Sandra med Chili og Arisa. Chili hilste Leffe og han var også kjempeglad til å se sin turkamerat, Balder.

Vi startet turen og gikk vi opp til Tryvannstårnet og gikk ned på Tårnbakken (grønn ski bakken på vinter). Det var noen mennesker i klatreparken men ingen på tur.

Vi gikk ned og fikk vi fantastisk utsikt.

IMG_20140731_102332

Hundene luktet overalt og selvfølgelig guttene hadde litt tissekonkurranse på flere steder. Umulig å fortelle hvem har vunnet, men alle var glade og sprekk.

Halveis ned bakken vi gikk i skogen og fulgte den langrennsti mot Tryvannstua. Vi kom tiø Store Tryvann (ensjøen) og da badet hundene.

De var så glade for å svømme. Leffe “rolled back the years” og svømte han for å hente pinnene jeg kastet for dem.

IMG_20140731_104447

Når badetiden var ferdig de løp rundt, helt crazy for noen minutter. Balder og Chili løp etter Arisa.

Vi gikk tilbake mot Frognerseteren og på veien fant Balder et fint sted til å rulle i gressen.

wpid-img_20140731_104115.jpg

Endelig kom vi tilbake til parkeringsplass hvor 4 slitne og fornøyde hunder klatret inn i bilene.

Hunder: Arisa og Aslan
Sted: Bjølsen til Myraløkka

Sandra hentet en ivrig Aslan midt på dagen sammen med Arisa. Aslan bjeffet med glede når han så dem (kanskje han var mer glad til å se sin kjæreste Arisa!).

1 minutt videre og de var på tur. Arisa, fortsatt litt trett fra første turen, gikk ved Sandra og derfor Aslan også gikk ved Sandra, umulig for at han var for langt fra Arisa.

De gikk til parken i nærheten og fulgte den samme turen som i går. De gikk mot Myraløkka og prøvde å finne skyggen for at det var ikke for varmt for hundene. Arisa rullet i gress og Aslan løp rundt henne, veldig glad.

20140731_125431

Når kom de til vannet Aslan ventet (like a gentleman should) for at Arisa kunne bade første. En gang hun svømte, han vasset i elva også.

I dag var det mindre hunder ut i Myraløkka og traff de en stor sjæffer, men Aslan var litt sjenert til å hilse ham. Han sto ved Sandra mens Arisa og sjæfferen hilste.

Hunder: Remi, Arisa    og Giro
Sted: Skogen ved Ris

I ettermiddag hentet Sandra Remi og Giro. De hadde ikke sett hverandre siden forrige uke og det var “much tail wagging” når så de hverandre.

De startet turen fra hos Remi og gikk til skogen ved Ris området. Begge to hunder utforsket luktene og buskene ved trailene.

20140731_134222

Giro fant flere pinner i skogen og han virket stolt av selv. De tok turen rolig og gikk gjennom skogen i skyggen.

20140731_134229

De kom til feltet hvor Sandra kastet mange pinner for Giro mens Remi la seg ned nær Sandra og slappet av med en pinne.

 

Matts tur i dag var med Sandra i morges (see top of blog)

Ha en fin kveld, hils til hundene og vi snakkes i morgen

Hilsen
Sandra og Matt