Mandag 28 juli – poor Remi has to stand and watch as Anni dives into the cool lake!

Hei

Håper dere har hatt en god helg og dere har det bra.

Jeg (Matt) var tilbake på turer i dag og etter en ukes ferie det var kjempegøy til å se våre glade hunder igjen. Til tross for at jeg var i Kroatia, Oslo har hatt mye varmere vær den siste uken (litt for varmt mange har sagt til meg!). I dag var temperaturer litt mer rimelige, omtrent 22-26C.

 

Sandras turer

Hunder: Aslan, Lilly og Arisa

Sted: Akerselva

Hundene var kjempeglade til å se hverandre etter helgen i dag. Sandra hentet en ivrig, energetisk Lilly og dro de (sammen med Arisa) til å hente Aslan. Aslan er mer og mer glad i Arisa hver tur. Han elsker henne, og han følger henne og han kan ikke være mer enn 5 meter fra henne! Det er veldig søt.

De gikk fra hos Aslan og gikk til Bjølsendumpa. Med litt bedre (friskere) temperaturer hundene løp i parken og hadde det veldig gøy. Arisa rullet seg på gressen, og når hun la seg ned, Aslan hoppet opp på ryggen hennes og bare sto på henne. Arisa, hvem har hatt sin egne valper før, bare la ham stå der.

De gikk langs elva og både Lilly og Arisa hadde veldig lyst til å svømme litt. Her er et video clip fra i dags tur:

 

Hundene var kjempeglade og etter litt bading de lekte i parken og på veien tilbake til hos Aslan.

20140728_121208 20140728_121151

(Tur sammen med Matt)

Hunder: Remi, Anni og Arisa

Sted: Linderudkollen / Solemskogen

Sandra hentet Remi, meg og deretter dro vi sammen med Arisa til å hente Anni. Sandra hadde aldri startet en tur fra Linderudkollen og hun skjonte ikke skogen mellom Linderudkollen og Solemskogen. Derfor utforsket vi der i ettermiddag med 3 glade hunder.

Det området og trailene der er veldig stille og traff vi bare 3 mennesker på tur, ingen andre hele turen. Dessverre Remi fortsatt hadde en dårlig pot og han fikk ikke løv til å bade i dag. Han var veldig skuffet hver gang vi gikk ved en ensjø eller en liten bekk.

IMG_20140728_141048

Likevel Anni og Arisa “took full advantage” av vannet og de la seg ned i gjørma, rullet seg og hadde det kjempegøy.

Vi gikk mot Solemskogen, der fant vi en liten blå sti i skogen og fulgte den, før fulgte vi noen umerketstier tilbake, via en lavvo og noen “activity areas” for barna.

20140728_141452

På veien tilbake Remi var utrolig varm, derfor gikk vi over til ensjøen og kastet jeg litt vann over hodet sitt og ryggen hans. Han var glad for det, men han så trist ut at han kunne ikke bade og ha det gøy.

Likevel han var veldig tålmodig og ventet ved siden av Sandra mens jeg kastet pinner for Arisa og Anni. De svømte masse og løp rundt i skogen etter, helt crazy!

IMG_20140728_144026

IMG_20140728_144216

 

Matts turer 

Hund: Eddie

Sted: Ekebergskråningen

After being away on holidays for 3 weeks, Eddie was back today! As I opened the door and walked in to collect him, he was looking at me, half asleep, half curious, then he recognised me……. and the jumping, hopping and little noises of joy starting coming. It was very heart-warming and a perfect way for me to start my first walk back after a week away.

I put the lead on Eddie and he was ready, standing by the front door. We headed down to Ekebergskråningen together, via Bestemorstien, and Eddie was jumping along, looking like a puppy full of energy.

We arrived at the woods and after 5 minutes in the sunshine walking fast, he took a few moments just to check out which other dogs had been in the area, have a little pause to catch his breath, and then we were off again.

IMG_20140728_114642

We continued along the lower path towards Utsikten. The woods were very quiet, we only met two people, who were both teenagers running up the path towards us, asking me for directions to the Norway Cup. I pointed them to the quickest route and off they went after a quick hello to Eddie. I hope they made their team’s kick off, they seemed quite stressed.

Eddie and I were anything but stressed as we ambled along taking in the views, sun, smells and noises as we headed through the woods.

IMG_20140728_114822

On the approach to Utsikten we heard the noises of screaming children up ahead at the viewpoint. We looked at each other, neither of us keen to approach the noise, and decided “nah! let’s just head back home along the top path”. We turned away from the screams and yelps and headed back into the peaceful woods….

 

Matts andre tur var sammen med Sandra i ettermiddag (see above)

 

Ha en veldig fin kveld, kos dere og vi ses i morgen

Hilsen

Sandra og Matt