Torsdag 24. juli – Hotter in Oslo than in Croatia!

Heisann

Håper dere har det bra og at dere kose dere i Oslo været! Det er faktisk varmere i Oslo enn Kroatia i går og i dag….. men helt sikker at sjøen her i Kroatia er varmere enn fjorden!

En gang til, og nesten 100% sikker for i morgen også bildene vil sitte på facebook siden, her er linken:

https://www.facebook.com/wholetthedogsoutoslo

Back to normal service neste uke (forhåpentligvis) når jeg er tilbake hos meg i Oslo.

 

Sandras turer

Hunder: Aslan, Lilly og Arisa

Sted: Bjølsendumpa til Nydalen og tilbake

Mens ekstremt varmt været forsetter, Sandra fokuserer turene langs elvene og med det minste kjøring i bilen som mulig for at hundene er glade, kjølte av og komfortable.

I dag gikk hun med Lilly, Aslan og Arisa til parken rett ved Aslan, Bjølsendumpa. Lilly og Aslan var veldig glad til å se hverandre igjen og de jaget etter hverandre, og hadde en playfight i skygge.

Sandra så på dem og de hadde så mye energi. Likevel med temperaturene etter 10 minutter fullfart, trengte de en liten pause. Heldigvis var de ved elva og de gikk ned. Aslan gikk i vannet, “just dipping his paws” mens Lilly og Arisa hoppet inn og svømte.

Etterpå gikk de oppover, lang elva til Nydalen, men det var ikke mye skygge der, derfor kom de tilbake igjen ved elva og Alsan og Lilly hadde tydeligvis nok energi til å starte å leke igjen! Helt crazy dogs!

 

Hunder: Remi, Anni og Arisa

Sted: Trollvann

Dessverre Remi hadde en dårlig pot i dag, men sin eier, Lill, og Sandra var enige om at han kunne svømme (hans favoritt ting i hele verden). Eieren til Anni var også glad for at Anni kunne svømme masse i ettermiddag, fordi hun er utrolig varm mens hun er hjemme og en lang svømmetur var en perfekt blanding for begge deler.

Sandra kjørte opp til Trollvann og parkerte der. Arisa, Anni og Remi hoppet fra bilen. De visste “straight away” at leketid og badetid kommer snart. 3 ivrige hunder drar Sandra nedover til Trollvann og der ventet de “expectantly” med store øyer. Det tok en pinne, “and so it started!”….. de løp rundt, jaget etter hverandre og hadde det kjempe kjempe gøy.

Utrolig morsome og fine bilder fra Sandra på facebook siden.

 

Ha en kjempefin kveld med hundene og hils til dem fra både Sandra og jeg

Hilsen

Sandra og Matt