Onsdag 23. juli – Lilly returns and the dogs seek out water as the temperatures reach 33C!

Hei

Jeg håper dere har det bra og det er ikke for varmt i Oslo. 33C kan være ubehagelig for hundene på tur, men i dag Sandra tok hundene til stedene hvor de kunne bade og leke i løpet av turene.

 

Beklager at en gang til bildene fra i dags turer er kun på facebook. Internet problemer med WordPress og det er lettere, bare for denne uken, at bildene er på facebook. Her er linken:

https://www.facebook.com/wholetthedogsoutoslo

Sandras turer

Hunder: Arisa, Aslan og Lilly

Sted: Akerselva

Lilly var tilbake på tur i dag etter sin sommerferie. Hun var leken og veldig glad like vanlig å være på tur. Hun hilste Aslan og plutselig var Aslan kjempeglad. Han ble med 2 tisper på tur. Lilly hoppet på han, og straks var de gode venner, de løp rundt etter hverandre mens de gikk på stien ved Akerselva fra Bjølsen området.

Naturligvis snart startet de å slite seg fordi det var så varmt, men Sandra tok dem til elva. I dag Aslan gikk i vannet og vasset litt, men han svømte ikke.

Lilly var litt usikker også mens når så hun Arisa som svømte, hun var sikker det var en god ide, og hun var så fornøyd med bading i elva.

Etter 15 minutter badetid, krysset de elva og gikk de tilbake i skyggen på den andre siden av elva.

 

Hunder: Junior og Cherie

Sted: Maridalen

I dag kjørte de til Maridalen for turen deres.

De parkerte ved Hammeren og fulgte rød stien i skogen. En gang i skogen var det deilig, de fant skygge og hundene tok det litt mer rolig enn vanlig på tur.

Likevel Junior var, selvsagt, veldig leken og fant han masse pinner for Sandra å kaste. Sandra prøvde å forklare til ham at det var litt for varmt, men når fant til en bekk og han kunne bade seg, da var det perfekt for litt kasting av pinnene.

Cherie var litt usikker om bading, men Sandra insisterte fordi det var for varmt for både hundene og luftere å ha ikke hydrering.

På veien tilbake fant gjørma og de la seg ned og hadde det veldig gøy i våt gjørma

 

Oppdatering fra Matts ferie

I ettermiddag var jeg Ping Pong Konge! 9 games, 8 victories….. it’s a hard life.

 

Ha en veldig fin kveld,

Hilsen

Sandra og Matt