Tirsdag 22. juli – Mucky dogs up at Lillevann

Heisann,

Håper dere har det bra.

 

Sandras turer

Beklager, men alle bildene er på facebook siden i dag pga problemer med internet i hotellet i Kroatia! Her er linken:

https://www.facebook.com/wholetthedogsoutoslo

Fine bilder i dag, check them out, vær så snill 🙂

Når har jeg en løsning for internet problemer vil jeg prøver å laste dem opp igjen!

 

Hunder: Arisa, Aslan og Chili

Sted: Skogen / Lillevann / Voksenkollen

Etter hans første turen i går Aslan ble med for en lang tur i dag, sammen med Arisa og Chili. De kjørte opp til Chilis hus hvor startet de turen fra. De gikk i skogen og fulgte den blå trail til Lillevann hvor hundene badet.

Chili var veldig leken og han lekte med både Aslan og Arisa. Lillevann var kjempegøy for hundene og de badet der. De var veldig møkkete men utrolig glade. Aslan var litt usikker om å bade en gang til, men han så på Arisa og fulgte henne i vannet. Der hadde de 20 minutter leketiden i ensjøen.

Fra Lillevann gikk Sandra og de våte hundene i skogen til Voksenkollen, på blå stien at er ved t-bane sporene. Fra Voksenkollen kom de tilbake ved Lysabu og gjennom skogen (med tre slitne, fornøyde hunder) til hos Chili.

 

Hunder: Arisa, Anni og Remi

Sted: Trollvann og Grefsenkollen

I ettermiddag tok Sandra hundene opp til Grefsenkollen og Trollvann for at de kunne bade.

Remi og Anni var kjempeglad for å svømme og kjøle av. De løp rundt i vannet, fant mange pinner og hadde det utrolig gøy. De lekte med litt “tug of war” – pinne konkurranse og de var så glade sammen. Arisa, spilte 2 eller 3 ganger men hun var fortsatt litt sliten fra sin første turen i dag og hun vasset og la seg ned i vannet og bare var glad ved siden av Sandra.

Bading var litt over 2,5 timer på Trollvann og både Anni og Remi var veldig glade og slitne på sluttet

 

Ha en fin kveld

Hilsen

Sandra og Matt