Mandag 21 juli – Welcome to Aslan and Giro dives off the rocks!

Hei,

Håper dere har det bra.

 

Været

Varm, 28 varmegrader og deilig sol. Perfekt vær for turene langs elvene og til Sognsvann.

 

Sandras turer

Hunder: Aslan og Arisa

Sted: Akerselva

I dag var første turen til Aslan. Sandra hentet ham og han var kjempe glad til å se henne. Han forsto at han skulle gå på en liten tur. Han var enda mer glad når han så Arisa. Aslan (named after the Lion from the Narnia books) er en veldig sosial og glad, 8 måneder gammel gutt. Han hilste til Arisa og de passet veldig bra “straight away”.

20140721_113900

De gikk fra huset til Aslan (i Bjølsen) til parken og gikk de opp ved Akerselva til Nydalen området. Aslan fulgte Arisa og han var veldig glad i henne.

Det var veldig varmt, derfor Sandra tok hundene ned til siden av elva. Aslan ventet litt og sto ved elva, litt usikker om han skulle bade, men da Arisa sprang i vannet, Aslan gikk i og vasset i elva også. De lekte i vannet noen minutter og kjølte av… begge to hunder har masse pels og de var veldig fornøyde for litt bading.

20140721_114429

 

Hunder: Arisa, Remi og Giro

Sted: Sognsvann

I dag, pga veldig varmtvær kjørte Sandra og Jacek til Sognsvann med hundene, for at hundene kunne svømme mer. Alle 3 er kjempe glade i å svømme. Det har vært en helt “transformation” for Giro. Han var livsredd av vannet for bare 6 uker siden, men nå han ELSKER å bade og svømme (Sandra er utrolig stolt av ham!)

De parkerte i ppl ved Sognsvann t-bane stasjon og gikk de på en skogstrail langs siden av Sognsvannet (for omtrent 25-30 minutter) til fant de et sted at var perfekt for hundene (og Jacek) å bade.

20140721_133722

Alle sprang i vannet, og synes Sandra hundene var ganske forbauset til å se Jacek som svømte og spilte ved siden av dem. Han kastet pinner og svømte ved Remi. Arisa selvfølgelig elsket denne spill også. Se på en glad Remi når han tok pause fra bading og kom til hilse Sandra på stranden.

20140721_133730

Mens de badet Sandra kastet mer pinner for Giro og tok noe “amazing” bilder……. her er Giro “diving in from the rocks!”.

20140721_135047_4

Matt – jeg er på ferie denne uken, men kjempegøy for å lese og se bildene av utrolig glade hunder på tur. Beklager hvis bloggen er litt forsinket noen dager denne uken (til 26 juli), men internet er litt saktere her i Kroatia enn Oslo!

 

Ha en veldig fin kveld, kos dere og hils til hundene deres.

Hilsen

Sandra og Matt