Mandag 7 juli – Exploring deep into Maridalen

Hei og god mandag

Håper dere har hatt en god helg og fortsatt god sommerferie for mange av dere 🙂

I dag var Sandra fortsatt borte fra Oslo, liten langhelg reise med sin far, sin kjæreste og Arisa til Stavanger.

 

Været

Screenshot 2014-07-07 08.31.31

 

Hmmmmm….. det ikke ser så bra ut! Men, heldigvis med mange kunder og hundene sine borte fra Oslo, hadde jeg bare 2 hunder hele dagen i dag. Vi gikk for vår lang tur midt på morgen og hadde vi sol og kjempefuktig vær i Maridalen, før tungt regn kom.

 

Matts tur 

Hunder: Bamse og Anni

Sted: Mobekken ppl i Maridalen

 

Jeg hentet Bamse og dro vi sammen til å hente Anni og deretter kjørte vi til Mobekken.

Stien fra Mobekken mot Mellomkollen er alltid veldig still og rolig, og sjelden treffer vi folk eller hunder på tur. Deilig for en mandagstur med to ivrige hunder.

Vi startet fra Mobekken parkeringsplass og fulgte vi rødstien mot Mellomkollen. Tidlig på tur sol skinte og hadde vi veldig varme temperaturer og det startet å være mer og mer fuktig.

Hundelufting i Maridalen

Vi gikk oppover for 2km til kom vi til svingen inn i skogen. Både Anni og Bamse var varme så tok vi en liten pause ved en bekk der. Anni sprang inn i bekken og vasset og hadde det veldig gøy.

Etter forsatte vi oppover på en blå trail i skogen. Med masse pels Bamse tok det litt rolig etter noe kilometer oppover på tur.

Hundelufting på Mellomkollen
Bamse opp ved Mellomkollen

Skogen var deilig, bare oss og masse mygger!

Anni fant en stor pinne og koste seg å tygge den for noen minutter. Her er en kjempefornøyd Anni!

Anni med pinnen - Hundelufting i Oslo

Eventuelt startet vi tilbake til varebilen. Vi gikk nedover sammen veien og det startet å regne, med litt yr. Skyene ble mørkere og mørkene over oss, men vi hadde det veldig gøy på tur.

Litt før kom vi tilbake til bilen krysset vi elva ved Mobekken. Selvfølgelig hadde hundene lyst til å vasse og bade. Denne gangen Bamse ble med også.

Hundene koste seg så mye at jeg sto der 5 minutter mens de utforsket elva og under brua! Her Anni sjekket for trollene! Så modig!

IMG_20140707_110205

 

Ha en veldig fin kveld og vi snakkes i morgen

Hilsen

Matt

Who Let The Dogs Out? Oslo Hundelufting Website