Tirsdag 24. juni – Spot the difference competition

Hei,

Jeg håper dere har hatt en god tirsdag.

Været

Image

Hello Mr Sunshine! Deilig at du har kommet tilbake i dag. Vi er veldig takknemlige for “your presence” en gang til. Det var litt regn mellom turene og litt mer skyer enn i værvarsel, men alt i alt fint vær i dag

Sandras turer

Hunder: Ronja, Anni, Lilly og Giro

Sted: Skogen ved Ris

I dag Giro ble invitert til jente-tur, sammen med Anni, Lilly, Ronja og selvfølgelig Sandra. De startet turen fra Ronjas hus i Ris og de gikk inn i skogen ved Rugdeveien. Derfra de gikk oppover i skogen og i skyggen til Båntjern.

I dag var det Lilly og Ronja at lekte sammen på tur. Anni hadde litt mer energi enn vanlig, men hun også fant nok energi for å spille med de to andre jenter.

I mellomtiden, Giro fant muligheten, mens jentene var distrahert for å finne mange pinner og han tygget og tygget.

Da kom de til Båntjern, Anni gikk i vannet, men ingen hadde lyst til å vasse eller å bade med hele kroppen til tross for varme temperaturer.

På veien tilbake gikk de på en annen sti i skogen og plutselig traff de 2 løse, snille hunder at løp til dem. Alle hundene hilste og “just as quick as they arrived, they vanished again”.

Quick quiz….. 2 bilder….. Spot the difference…..

ImageImage

Did you spot it? Giro magically turned into Lilly, Anni lifts her head and Ronja doesn’t move!

 

Hund: Ronja og Arisa

Sted: Skogen ved Ris

For Ronjas andre tur i dag, hun ble med Arisa. Sandra og Arisa hentet en fortsatt glad Ronja og denne gangen gikk de opp og startet i skogen fra Risbekkveien. Derfra gikk til mot Sognsvann og kom til det feltet hvor alle de hundene spilte i går (se på i gårs blogg for mer bilder).

Arisa og Ronja passet kjempe bra sammen. Til tross for at Ronja er 10-år gammel, hun har så mye energi og hun lekte med Arisa og de rullet i gress og hadde det kjempegøy.

Image

På veien tilbake gikk de i skogen hvor Arisa, selvfølgelig sprang i bekken der og koste seg masse i vannet. Ronja tenkte å gå i bekken men hun fant en pinne ved bekken og gledet seg med litt tygging

Image

Matts turer 

Hunder: Shaggy, Zara og Eddie

Sted: Brattlikollen og Ekebergparken

I picked up an extremely bouncy Shaggy from near Brattlikollen, where he is staying for a few days whilst his owners are on holidays. We headed up to Zara and Zuni’s house to find them enjoying the sunshine and both asleep on the sofa. I crept in and called them both. Up jumped a surprised Zara and ran towards me, whilst Zuni maintained her calm, opening one eye and wagging her tail as she lay on the sofa, taking her time to awake and get up to greet me.

With Shaggy’s energy levels looking topped up I decided on an extended session of fetch with a tennis ball in the garden, whilst Zuni sat in the sun watching and Zara explored in the bushes. Shaggy raced around the garden, trying to bring the ball back as quickly as possible so we could start over again.

Image

After 15 minutes of him running non-stop, one panting, warm and tiring Shaggy was ready to calm it down a bit and head out on his walk.

Image

Zara, Shaggy and I jumped in the car and headed to pick up Eddie. We then started our walk from his house, heading down Bestemorsstien and into Ekebergskråningen. It was lovely there, with the sun shining down through the trees and the views of the Oslo Fjord were fantastic.

Image

Suddenly we bumped into two Portuguese Water Dogs. Both Eddie and Shaggy were very happy. A now tired Shaggy greeted them, tried to steal a stick off a 2-year-old female, but failed as she clung to her stick, whilst I chatted with the owner. It turns out the owner had seen Shaggy before in fact as her mother lives on the same road as Shaggy in Gulleråsen. It’s a small world!

Eventually we parted ways and headed to Utsikten, then crossed into Ekebergskulpturparken and back through the woods there. We passed the Frihundeområdet on the way, but with about 20 dogs running chaos there, combined with the fact Zara and Eddie aren’t always fond of the attentions of other dogs, we walked past and explored some forrest instead, before coming back to Holtet and walking back to Eddie’s house.

 

Hunder: Chili og Tassen

Sted: Tryvann (Oslo Vinter Park) 

Tassen og jeg dro opp til Skogen til å hente en glad Chili. Han hoppet i varebilen og kjørte vi oppover til Oslo Vinter / Sommer Park, ved Tryvann Tårnet. Vi startet turen derfra og etter mindre enn et minutt traff vi 20 barn på sommer camp. Derfor bestemte jeg at kanskje en tur bakk av Tryvann, litt lengre fra andre folk, barn, hunder, dyr, alt…. var en god ide.

Vi gikk nedover på langrennstien til Frognerseteren t-bane stasjon og derfra snudde vi til venstre og gikk ned til Tryvannstua. Bakken var litt våt etter litt regn derfor gikk vi første parten på langrennstiene for å unngå gjørma!

Image

De guttene passet veldig bra sammen og de utforsket luktene og skogen ved langrennstiene over hele turen.

Image

Flere ganger de hadde en konkurranse for hvem kunne tisse siste på et sted. Det var morsomt å se på, mens de gikk rundt og rundt og rundt på den samme busken, 3, 4 ,5 ganger. Eventuelt kom vi til Tryvannstua og derfra gikk vi tilbake ved Hyttli, Rødkleiva og inn i skogen oppover til Tryvann Tårnet igjen.

Image

 

Matts random photo of the day

After yesterday’s amazing FACTS about Skogen i Norge and the Norwegian Timber industry, it seems fitting to show you a photo of some pretty funky wood i walked past!

Image

Kos dere i solen i kveld og ha fine turer med hundene deres.

Hilsen

Sandra og Matt

For information, prices, availability on our walks, please visit our website