Onsdag 18. juni – girls on tur, a snake and some paddling collies!

Hei

Happy Onsdag! Håper dere har hatt en god dag.

Været

SOL SOL SOL!

Image

 

Veldig deilig vær å være ut på tur. Sandra og jeg starter å se litt “Brun og Blid” ut!

 

Sandras turer

Hunder: Arisa, Junior og Cherie

Sted: Maridalen 

I dag Sandra tok Team Border Collie med Arisa for en fin tur i Maridalen. De startet fra Hammeren og gikk inn i skogen på den andre siden av veien, ved feltene. Fin utsikten over Maridalsvannet.

Image

 

Derfra fulgte de en ny blå sti i skogen. Heldigvis for Junior og Arisa, fant de mange bekker, hvor de badet. Cherie gikk litt i vannet, men hun er fortsatt litt usikker om vann. Her i bildet Junior har funnet en utrolig stor stick….. litt urimelig for Sandra til å kaste den!

Image

 

En våt og glad Junior

 

 

Image

Hund: Remi

Sted: Skogen ved Ris

Da hentet Sandra Remi, han var veldig glad og leken. Han hadde masse energi og lyst til å utforske skogen igjen. Til tross for at han gå i samme skogen hver dag, han alltid tar turen som et helt nytt eventyr, alltid glad og blid å være ute med oss. Very refreshing!

I dag gikk de retningen mot Båntjern på en liten skogstrail.

Remi løp foran Sandra og fant veien til Båntjern.

Her en tålmodig Remi venter for Sandra.

Image

 

Matts turer i dag

Hunder: Bamse og Shaggy

Sted: Holmenkollen til Voksenkollen

I dag startet vi guttetur fra Holmenkollen Kirke.

Vi gikk vanlig rute til bakk av Holmenkollen hoppbakken og gikk inn i skogen der. Vi fulgte den blå stien oppover og i skogen til kom vi til Hospitsveien. Derfra krysset vi veien og gikk oppover til statuen ved Kragsstøtten, med kjempefin utsikten over Oslo og Oslofjord.

Image

Vi forsatte oppover til toppen av Voksenkollen før gikk vi ned den andre siden mot Frognerseteren.

Image

Derfra fant vi langrennsti tilbake til Holmenkollen.

 

Hunder: Eddie, Zara og Zuni

Sted: Holtet

Eddie og jeg dro til huset til Zara og Zuni. Været var fantastisk mens jeg kastet ballene for Zara og Eddie, mens Zuni hadde en liten pause i solen og koste seg litt.

Etter 20 minutter leketid i hagen, Zuni gikk tilbake inn i huset og startet Zara, Eddie og jeg en tur til parken i nabolaget.

Image

Ingen var i parken og fant vi en liten skog der hvor de hundene kunne utforske i skygge. Zara var veldig fokusert i fuglene mens Eddie luktet flere busker og tre.

Image

 

Hunder: Yatzy, Sophie og Mena

Sted: Rodtvet til Ålnsjøen

With Team Border Collie having been walked by Sandra it allowed Mena to join up with Sophie and Yatzy on what was to become the Girls’ Walk (with me an honorary member evidently).

We started our walk from the new place I found last Wednesday, thus meaning I could park the van in the shade and we could also try out some new paths. After a few minutes on a windy woodland trail we came out to a main path. We walked along for a couple of hundred metres and then we saw…… OUR FIRST SNAKE OF SUMMER!

The worst thing about seeing a snake within the first 5 minutes of a walk is that, as a dog walker, you start to search everywhere you go for more, so the dogs are safe. Of course, in the woods, every tree root, branch, stick, just about everything, looks like a snake when you are in that state of mind.

Image

It turned out to be the one and only snake we saw (thankfully). The funny thing was the dogs saw it, stopped and then ignored it, not moving closer or particularly interested, but as i am not too keen on snakes, it tends to take over my thoughts.

Image

 

Having said that we had a lovely walk in the woods, as the photos show. We headed along tiny paths through the woods and came out at Ålnsjøen. After the hot weather of the last few weeks and lack of rain, ALL of the streams, pools and rivers we normally come across were completely dry. Luckily I had a big bottle of water in my backpack so we rationed it out between us…… and bit more water back at the car.

Image

View of the day

As seen / photographed by Sandra on her Border Collie walk! Simply stunning

Image

 

Ha en veldig fin kveld

Hilsen

Sandra og Matt