Tirsdag 17. juni – Finding places to cool down

Hei

Håper alle har hatt en fin tirsdag

Været

Image

En gang til, deilig været i dag, med litt vind og varm nok for alle hundene å ha lyst til å bade i bekkene, ensjøene, elvene.

 

Sandras turer

Hunder: Chili, Arisa og Anni

Sted: Lillevann / Voksenkollen

I dag startet de turen fra bakk av Chilis hus. Både Anni og Chili var veldig lekne og passet veldig bra sammen. Arisa var mer opptatt av å finne bekkene og vann for å bade litt.

Chili og Anni lek sammen

Image

De gikk oppover i skogen retningen av Soria Moria. Derfra gikk de i skogen til Lysabu og ned til Lillevann, hvor Arisa fant sin bekk som hun letet etter.

Se på super-teknikken hennes for å bade!

Image

Fra Lillevann de krysset under t-bane spor og gikk oppover mot Rødkleiva, før de svingte til høyre og kom til Voksenkollen. Deretter gikk de nedover tilbake til Lillevann og de krysset skogen tilbake til Chilis hus.

 

Hunder: Remi og Arisa

Sted: Skogen ved Ris

I ettermiddag gikk Sandra for en fin tur med Remi og Arisa i skogen ved Ris. De startet turen fra hos Remi og tok det rolig på tur. I dag var Remi mer interessert i luktene i skogen. Han utforsket mange lukter og gikk i buskene og gressen for å finne noe.

De gikk oppover til Båntjern, hvor selvfølgelig Remi glemte alle luktene og han hoppet i vannet for svømmeturen sin. Og han hadde det veldig gøy med lang badetid, men pinner. Arisa hoppet inn også. Heldigvis luften var så varmt at da sluttet de turen både hundene var nesten tørre igjen, også etter litt rulling i gressen!

Her er et bilde av en gigantisk Remi og mini-Arisa sammen.

Image

 

Matts turer

Hund: Max

Sted: Bygdøy

I dag startet jeg dagen, like alltid på tirsdager og torsdager med en fin tur med Max.

I dag gikk vi over til Paradisbukta i Bygdøy skog. Max var utrolig ivrig og han fant flere pinner og han ba meg om å kaste dem! Selvfølgelig, det var ikke noe problem.

Vi kom til stranden ved Paradisbukta og han sprang i fjord og svømte.

En glad Max, veldig stolt meg en pinne i munnen sin!

 

Image

Dette bildet er “Welcome to the Caribbean – Oslo style”

Image

 

Hunder: Shaggy og Lex

Sted: Vettakollen og Båntjern

I dag startet vi turen fra hos Shaggy i Gulleråsen. Vi gikk opp gaten til Planetveien og gikk inn i skogen derfra.

Vi gikk på hovedstien til Båntjern og traff vi flere hunder sammen på tur, men tydeligvis eierne hadde ikke lyst til å hilse oss. Shaggy, ever the social one, var litt skuffet men etter 5 sekunder han hadde glemt dem og han var ivrig om noe annet!

Da kom vi til Båntjern, begge to gutter gikk i vannet og kjølte av. Heldigvis mesteparten av turen vår var i skyggen og derfor de var ikke for varme.

Image

Vi forsatte mot Sognsvann på hovedstien og krysset vi flere gående ut på tur. Skogen var veldig vakker og så hundene mange fugler…. Shaggy prøvde å jage etter flere, men forsto han at det var “pointless” når de fløy borte!

Image

 

På veien tilbake gikk vi i en liten dalen på en ny sti, veldig deilig og ingen der! Alltid gøy å finne nye stier!

Hunder: Eddie, Zara og Zuni

Sted: Holtet og Ekebergparken

Det hadde vært en liten stund siden min siste tur med Eddie, men da hentet jeg ham, fikk jeg en stor hils fra ham. En veldig ivrig og glad Eddie sprang fra buret, løp til døren og ventet for halsbåndet hans.

Vi dro i varebilen til Zara og Zunis hus, og der kunne de tre hundene løpe løse i hagen og brukte de masse energi å hente ballene at jeg kastet. Zuni gikk på sitt eget tempo i hagen, men hun hadde det gøy med litt sol og flere godbiter, mens Zara og Eddie lekte med ballene.

Eddie forbereder seg for å hente ballen

Image

 

Zuni ta det rolig

Image

 

En glad Zara venter for at vi starter turen

Image

 

Etter 20 minutter i hagen, Zuni gikk tilbake inn i huset og dro Zara, Eddie og jeg til Ekebergparken og de feltene ved Ekeberg området for en tur derfra. Heldigvis det blåste litt opp på feltene fordi det var ikke mye skygge der!

 

Hund: Tassen 

Sted: Grefsenkollen

I ettermiddag var det bare Tassen og jeg. Selvfølgelig Tassen har masse pels og med varmtværet vi startet turen fra parkeringsplassen ved Trollvann. Tassen var i langelinje i løpet av turen, og hadde han en kjempe god svømmetur. Han hentet mange pinner at jeg kastet for ham fra vannet og hadde det veldig gøy i vannet.

Image

Derfra gikk vi i skogen til Linderudkollen hoppsenteret, hvor han badet igjen i Svartputten (ensjøen der). Han elsket å bade og kjøle av litt.

Image

På veien tilbake gikk vi på langrennstien til Trollvann og da kom vi til Trollvann han hoppet i vannet og så fikk han sin tredje bading av turen.

Image

Photo of the day

Here Eddie jumps to catch the ball (not the one at his feet) in Zara and Zunis garden in Holtet. Strangely he looks like a Poodle version of a Grizzly Bear!

Image

Ha en veldig fin kveld

Hilsen

Sandra og Matt