Mandag 16. juni – head out, walk, get lost, find fun new places, then try and re-find the parking spot

Hei,

Håper dere har det bra og dere har hatt en kjempefin helg.

Været

Image

When will this amazing weather end? Actually I don’t want to know. Men det er fantastisk! I dag blåste det litt også for den perfekte blandingen!

Sandras tur

Hund: Remi

Sted: Skogen ved Ris

Remi var alene på tur i dag for den andre tur på rad. Han er selvfølgelig veldig sosial, likevel, da han er alene på tur han vet at turen blir en stor “leketid”.

Han sprang til skogen med Sandra og fant han den første pinnen etter mindre enn 25 meter. Deretter spiller startet. Sandra hadde tenkt å gå til Sognsvann med ham, men pinnene og lek var mer viktig for ham i dag.

Se på en leken Remi.

Image

På veien tilbake fra skogen fant de en liten bekk for ham til å vasse litt.

Best look of the day from Remi…….

Image

Matts turer

Hunder: Bamse og Shaggy

Sted: Voksenkollen / Tryvann

I dag startet vi turen fra Voksenkollen. Vi fulgte rødstien inn i skogen og kom til toppen av Rødkleiva. Derfra fant vi en ny skogstrail (aldri prøvd før).

Image

 

Vi gikk i skogen og plutselig kom vi til Tryvann skibakkene (den blå ski parken (Quiksilver Parken), for de som kjenner bakkene opp der i vinter).

Image

Vi fulgte bakken ned til Hyttli og deretter gikk vi rundt til Tryvannstua. Etter måtte vi gå oppover tårnbakken til Tryvann Tårnet og ned den andre siden tilbake til bilen.

Guttene var veldig glade hele turen og Bamse tolererte varmtværet mye bedre i dag (det blåste litt) og fant vi flere bekker i løpet av turen for ham å vasse inn.

Image

 

Hunder: Junior og Cherie

Sted: Hammeren (Maridalen)

Jeg parkerte ved Hammeren i dag og startet vi turen derfra. Team Border Collie (Junior og Cherie) var tilbake og veldig ivrige og lekne. Vi gikk opp en liten vei til hvor skogen starter. Veien er utrolig stille og vakker (men et mareritt når du sykkler landevei sykkel – from previous experience!)

Image

Once in the woods, startet vi å utforske nye stier. Jeg hadde aldri gått opp og over kollen til Kamphaug fra Hammeren. Det virker ikke så vanskelig å gå oppover til toppen av en kollen, men plutselig da du er i tett skogen det er ikke alltid så opplagt!

Image

But we did it……. toppen av kollen der hadde en fantastisk utsikt over Maridalsvannet og Oslo. Se på Junior “checking it out”

Image

Fra toppen gikk vi ned til dammen og ensjøen (Skjærsjøen) og tilbake ved Skjærsjøelva til Hammeren.

Her er et bilde av en glad Junior

 

Image

 

Og en glad Cherie!

Image

Matts view / photo / sign / thing of the day

Evidently I didn’t see many good signs on my walks today so the category has been enlarged.

My VIEW OF THE DAY…… walking back down towards Hammeren, I glanced to my right and sae a wonderful view of nature, filled with beauty. You may think this view is nothing special and simple, but in that lies it beauty!

Image

Ha en veldig god kveld og hils til hundene

Hilsen

Sandra og Matt