Tirsdag 10. juni – the long weekend feeling continues…..

Hei

Håper dere har hatt en veldig fin langhelg med hundene.

Været i dag

Image

Været i dag var utrolig fint. Solen fra langhelgen her i Oslo fortsatte hele dagen. Deilig å være ut på tur.

Sandras turer i dag

Første tur (sammen med Matt)

Hunder: Minnie, Stella, Remi og Arisa

Sted: Skogen ved Ris

Jeg hentet Stella og dro til Minnies hus hvor jeg traff Remi, Minnie, Arisa og Sandra. De var klare for turen og Remi hadde fant energien sin igjen og var veldig glad hele turen. Vi gikk oppover i skogen til Båntjern med hundene, til kom vi til ensjøen der.

Remi og Arisa sprang i vannet og badet og lekte.

Image

Minnie og Stella bestemte å bare gå og vasse litt i vannet på turen.

ImageImage

På veien tilbake til Ris gikk vi igjen i skogen pga solen. Vi prøvde å gå i skyggen for at hundene ikke ble for varme.

 

Andre tur

Hunder: Lilly, Anni, Giro og Arisa

Sted: Trollvann

I dag de startet turen fra Trollvann. Hundene var veldig ivrige å se Sandra og å være ute. De gikk fra Trollvann til Linderudkollen ved skogstrail og tilbake ved hoved langrennstien. På Linderudkollen hoppbakken hundene badet i ensjøen der, Svartputten.

Image

Med de andre hundene i vannet, Giro var litt mer skeptisk i dag og han så på dem, uten å vasse. Likevel både på veien og tilbake Giro og Lilly spilte sammen og hadde det veldig gøy.

Anni fant en stor nok pinne at Lilly kunne dele den!

Image

 

Matts turer i dag

Første tur

Hund: Max

Sted: Bygdøy

Jeg hentet en kjempeglad Max i morges for turen vår. Han hoppet og hoppet og sang litt for meg også.

Vi gikk ned til Huk området på Bygdøy. Jeg var veldig imponert at alle søppel fra helgen var ryddet før min tur. Jeg var ved Huk på søndag og jeg har aldri sett så mange folk og søppel der, men alt var borte. Bra jobb!

Vi gikk ned til stranden og der, kl 0840, fant vi ganske mange folk i bikini at solet seg. Imponerende for kl 0840. Derfor fant vi en liten strand uten mennesker for at Max kunne svømme litt og kose seg i vannet. Jeg kastet flere pinner for at han brukte masse energi med svømme trening.

Etter gikk vi rundt Huk og fant et annet sted for mer leketid med pinner.

Image

Andre tur

Hunder: Chili og Shaggy

Sted: Tryvann

I dag prøvde vi en ny tur den andre siden av Tryvann (bakk av skibakkene). Vi dro til parkeringsplassen og gikk opp og over, ved barnabakkene (i vinter) og i skogen derfra.

Det er en fin langrennsti at gå ned til Tryvannstua, men er mer i skyggen. Det var så varmt at jeg tenkte hundene med masse pels kanskje vil foretrekke denne veien.

Image

Både Shaggy og Chili var lekne i dag og de spilte og jaget etter hverandre. Jeg kastet pinner for dem, vanligvis Shaggy var første til pinnen men Chili stjal dem fra ham!

På veien tilbake tok vi en 5 minutters pause og begge to guttene var trette. Shaggy tygget en pinne og Chili rullet i gress og la ned i skyggen.

 

 

 

 

Image

Image

Tredje tur

Hunder: Lex og Tassen

Sted: Linderudkollen og Solemskogen

I dag startet vi turen fra Kringla (ensjø). Vi gikk i skogen, hvor fant jeg mange mygg! Vi kom til Linderudkollen etter vi hadde fant flere nye stier i skogen.

Image

 

Derfra gikk vi rundt Langevann, hvor de guttene badet. Se på en utrolig glad Lex etter en liten tur i vannet!

Image

 

Fra Langevann krysset vi veien og gikk mot Solemskogen, ved to andre ensjøer på vei. Vi tok det ganske rolig i dag. I solen begge to hunder var for varmt, så gikk vi i tett skogen og skyggen. En veldig fin og herlig tur.

 

Vi takker alle hundene på tur i dag for en kjempefin dag.

Ha en god kveld

Hilsen

Sandra og Matt