Onsdag 4. juni – a giant arty head and Junior takes on a tree!

Hei

Håper dere har hatt en god onsdag.

Været i dag

Image

Litt regn, men fortsatt varm nok til å gå på turer uten en jakke.

Sandras turer i dag

Første tur

Hund: Remi

Sted: Ris til Båntjern

En glad Remi gikk på tur med Sandra i ettermiddag fra huset sitt oppover til Båntjern gjennom skogen. På veien fant de flere store pinner og han var fornøyd. Selvfølgelig da de kom til Båntjern, “the champion swimmer” sprang i vannet og hadde det veldig gøy.

Sandra kastet pinner for ham i vannet og han svømte og svømte. Da var det tid til å starte tilbake Remi var litt skuffet å gå fra vannet, men etter 2 minutter han glemte om vannet, han rullet i en busk.

Image

 

Andre tur

Hund: Giro

Sted: Torshovdalen

Giro gikk på tur alene, bare med Sandra, i ettermiddag. De gikk kort avstand til Torshovdalen hvor han koste seg med mange pinner og spiller. Heldigvis det regnet ikke og de gikk rundt parken, traff flere andre hunder. Sandra hadde tatt en ballen med, men i dag han var mer glad i pinnene.

 

Image

 

I løpet av turen kom de til et stort hodet i parken! Er er kunstkritikeren, Giro, foran giganten hodet.

Image

 

Litt usikker om hva tenker Giro, synes Sandra og jeg!

 

Matts turer i dag

Første tur

Hunder: Bamse og Shaggy

Sted: Gulleraåsen / Vettakollen

En glad og energetisk Bamse ventet for meg i regnet da hentet jeg ham i dag. Selvfølgelig hørte han varebilen min og han var klar og hoppet. Vi dro til Gulleråsen og hentet Shaggy og startet turen fra Shaggys hus.

De guttene lekte masse da de så hverandre og litt playfighting. Vi gikk opp til skogen hvor det var litt vått men deilig etter litt regn fra overnatt.

Image

Vi gikk opp mot Vettakollen og traff en mellomstor puddel at Shaggy var veldig ivrig til å hilse, og flere ut på joggetur i skogen, men alt i alt var det rolig.

Image

Da kom vi nesten til toppen av Vettakollen tok vi en ny sti nede til høyre siden…… og 10 minutter videre (heldigvis!) fant vi den hovedstien igjen at jeg har tatt mange ganger!

Andre tur

Hunder: Zara, Zuni og Lilly

Sted: Holtet og Ekebergparken

I dag med alle regnet Zuni hadde ikke så lyst til sin vanlig kosetid i hagen. Etter 10 minutter i hagen, Zuni hadde hatt nok luft og hun dro på siesta.

Zara, Lilly og jeg dro til Ekebergparken, parkerte bilen der og gikk over sportsfeltene mot skogen ved dyrparken. Der fant de hundene mange interessant lukter. Jeg kastet flere pinner for Lilly mens Zara var mer opptatt av litt utforsking i skogen.

Image

En gang til skogen var rolig og vi traff ingen hunder på tur, bare barnehage grupper ut i natur og på barnelufting!

Tredje tur

Hunder: Junior, Cherie og Yatzy

Sted: Rodtvet / Ålnsjøen

The usual Wednesday afternoon group was missing one member (Sophie was on holiday today) but they didn’t let this affect them. We headed to our usual area, the woods by Rodtvet (near where Yatzy lives). We started the walk at a great pace as the collies, Junior and Cherie, set a good pace, in what turned out to be a “pull towards the pond at the end of the path”.

Junior wasn’t put off by the lowered water levels today and he jumped in, paddling around and trying to encourage Cherie to join him, though she was sceptical. Yatzy stood on the side and decided this wasn’t for her.

Image

We then headed up and into the deeper woods, weaving through the paths and trees to find some new clearings and areas. Junior had a great time trying to pull a brach off a fallen tree, despite me trying to explain this time it might be too much of a challenge. Cherie just took a seat nearby and watched the attempts of her brother.

Image

 

After about 5 minutes Junior admitted defeat and lay down to figure out a new strategy

Image

We headed onwards and deeper into the woods, coming out at various points around Ålnsjøen reservoir. On the way back we bumped into a man who was preparing the course for a trail-running race around the lake all off-track. Yatzy and Cherie greeted him, and were rewarded with some attention and strokes, whilst Junior, a bit more unsure just barked at the man for 30 seconds before lying down.

Ha en veldig god onsdag kveld

Hilsen

Matt og Sandra