Onsdag 21. mai – Anni joins Sognsvann swimming walk, Lilly and Zara think about sharing a stick and the Wednesday afternoon pack go exploring

Hei,

Håper dere har hatt en kjempefin onsdag

Været i dag

Image

Litt fuktig i morges men etter har vi fått sol igjen.

Sandras tur i dag

Hunder: Remi, Minnie, Twist og Anni

Sted: Skogen ved Ris.

I dag Anni ble sammen med Minnie, Twist og Remi. Etter stor suksess i går med svømmeturen fra Ris til Sognsvann, Sandra hadde lyst til å gjenta den igjen. Her er et bilde av Anni og Remi på veien til Sognsvann……. hmmm….. så glade i en “dirty puddle!”

Image

Samme turen, samme veien, samme solen, og de samme kjempeglade hundene.

Likevel, i dag hadde alle lyst til å bade…. enda Twist!

Image

Image

 

Matts turer i dag

første tur

Hunder: Bamse og Shaggy

Sted (Gulleråsen)

I morges Bamse og Shaggy var veldig glad til å treffe igjen. Bamse hadde vært borte fra Oslo mandag, derfor det var en uke siden de hadde sett hverandre. Etter masse lek og spill sammen, startet vi turen i skogen.

En glad og litt varm Bamse

Image

Vi gikk veien at jeg hadde lyst til å ga i går (før traff vi skolebarna!). Vi gikk opp stien mellom Vettakollenstien og Båntjernstien. Den følgte vi oppover og oppover, dyp i skogen.

Bakken var fortsatt ganske våt men solen skinte og de hundene løp og gledet seg. Med regnet har kommet igjen mange grønne-farger overalt!

Image

 

andre tur

Hunder: Zara, Zuni og Lilly

Sted: Holtet

Jeg hentet en glad Lilly og vi dro til Holtet for å møte Zara og Zuni.

Da kom vi til Holtet solen skinte i hagen. Like vanlig, Zuni fikk sin pause i hagen før turen startet. Mens Zuni gikk rundt huset og la seg ned på terrassen i solskinn, jeg kastet ballene og en pinne for Lilly og Zara.

Image

 

Lilly og Zara hadde det veldig gøy å hente ting. En stund Lilly prøvde å spure Zara om hun kunne dele pinnen hennes, men plutselig sprang Zara opp og løp (med pinnen) fra Lilly….. Kanskje hun ikke tror i “sharing is caring!”

Image

Etter leketiden gikk vi til en liten park i nærheten hvor vi traff flere glade hunder på tur.

tredje tur

hunder: Junior, Cherie, Sophie og Yatzy

sted: Skogen ved Rodtvet

My usual Wednesday dogpack reunited again! After picking everyone up we headed to our usual “secret” startpoint (it’s the end of Sandåsveien!).

Heading into the woods the tone of the walk was set straight out by Junior. The first pool we came to, he looked in, tried to fish out a stick, without getting wet. He realised this wasn’t going to work so he jumped right in and enjoyed a few minutes of swimming! Here he is trying not to have to get right in, whilst watching hopefully and longingly at the stick

Image

After his dip (the others choosing not to) we headed upwards and onwards, deeper into the forest, rough direction of Linderudgruver. The woods were empty, just us and the sound of birds. A woodpecker seemed to interest the dogs, who tried to look up at the trees in the hope of seeing what was making this strange knocking noise. I don’t know if they saw it, but in the tight woods i couldn’t.

We came to Alnsjøen and out of the shade into the sun. Making the most of it, we found a clean stream in sunshine where the dogs drank a little and paddled around, apart from Junior, who lay down and made the most of it all.

We hooked around so as the walk was a big loop and walked in the woods close to the Langrenn track for a while before disappearing again into the sea of wood and greens.

Here is the dogpack in full flow (with one walker, me, having to keep up!)

Image

Notice the lack of leads being tangled up…. all 4 choosing to walk a straight line on the wider path evidently! 🙂

Ha en fin kveld, kos dere i solen og hils til hundene dere

Hilsen

Matt og Sandra