Torsdag 8. mai turer

Hei!

Etter første tur rapport på bloggen i går takk for de at sendte meg litt “feedback”, jeg er veldig glad dere liker bloggen og bildene.

Været i dag:

Image

Gråttvær! Ikke sol, men IKKE REGN. Både hundene og luftere var glade!

Først og fremst, god bedring til Sniff. Han var ikke på tur i dag pga dyreleggen fjernet en fettkul fra hodet sitt for 2 dager siden. Vi ønsker deg en god bedring Sniff og vi gleder oss til å se deg neste tirsdag.

Sandras Turer i dag: 

første tur: 

hunder: Villi, Anni og Arisa

sted: Grefsenkollen

“The playful trio”! Sandra fortalte meg at de tre hundene var utrolig lekne i dag. Fra startet av turen de bare jaget etter hverandre og spilte sammen hele turen. Sandra endret båndene til hundene for at alle var i langelinje, for at de kunne bruke de meste energi som mulig.

De startet fra Trollvann parkeringsplass og gikk derfra til Linderudkollen og tilbake. På veien de hundene badet seg og lekte i vannet i Trollvann og også Svartputten

Hver femten minutter de sluttet “to catch their breath” og fikk en godbit, før de startet de lekene igjen. Sandra sa at etter en og halv time, de var utslitt og trette. Her er et herlig bilde av de tre hundene sammen

Image

andre tur (sammen med Matt):

hunder: Stella, Louie, Lilly og Lex

sted: Maridalen

Sandra og jeg bestemte oss å kombinere våre turer i ettermiddag og det gikk supert. Alle de hundene hadde gått på tur sammen før og kjente hverandre.

Vi startet fra Låkeberget parkeringsplass i Maridalen og gikk gjennom skogen til Sognsvann og tilbake. Vi følgte blåstien gjennom skogen og traff to andre hunder på tur, men en gang til, det var stille og rolig i ettermiddag. Skogen var ganske våt etter regnet men de hundene var glade å være ut på tur! Louie, Lilly og Stella var i langlinjer og utforsket skogen og luktene. Lex tok turen litt mer rolig men han hadde det like gøy som de andre.

Her er Louie (The Adventurer) på tur i dag:

Image

Her er et bilde av “little and large” (Lilly og Lex) i løpet av turen. En liten kyss for Lex!

Image

Også: Lykke til Lex! – han vil ha en operasjon neste tirsdag for å løse et problem med en av hans tenner. Vi vet at tannpine er ikke morsomt og veldig vondsom. Vi ønsker deg en god bedring etter operasjonen stor venn.

Matts turer i dag: 

første tur

hunder: Bonzo og Max

sted: Bygdøy (Huk)

Heldigvis hadde jeg drukket 2 kopper kaffe før jeg hentet disse to ivrige guttene. Begge to var i langebånd og de løp og hadde det gøy hele turen. Vi gikk ned til Huk parken og til stranden der. I dag ingen hadde lyst til å bade seg, men Max er utrolig glad i tang, og han brukte hver mulighet til å nære seg til vannet for å smake litt.

Likevel fant jeg flere pinner (nok for begge to er veldig viktig!) og kastet dem for de guttene. Vi utforsket stranden og gikk rundt ved Hukodden Restaurant før vi gikk over til naturist stranden (jeg har sjekket det var ingen der før).

Her er de guttene foran Hukodden Restaurant. Bakk de hundene er et skip at bevegge sand fra dyp i fjord til strand på Huk området før sommer (jeg var mer opptatt av skipet enn de hundene tydeligvis!).

Image

 

andre tur: 

hunder: Bonzo og Shaggy

sted: Sørkedalen

Bonzo?? igjen, er det feil? Nei! Det er riktig, Bonzo var en heldig gutt i dag fordi eieren spurte meg om jeg kunne passe ham litt lenger i dag, og han har fått 2 turer!

Vi startet fra Olaf Bulls Vei (ved Bogstad Camping) og gikk vi retningen av Wyller Ski Senter (Oslo Vinter Park). Vi følgte langrennsti til kom vi til en gård. Derfra krysset vi feltene og gikk i skogen. Det var veldig rolig på tur, vi traff nesten ingen mennesker og bare en hund. Likevel Bonzo og Shaggy lekte og hadde det veldig gøy.

Her er de guttene på tur (Bonzo ser litt sliten ut, men glad!):

Image

min neste (tredje tur) var sammen med Sandra (og jeg har skrevet om det – scroll back up litt)

Ha en veldig god kveld

Hilsen fra Matt og Sandra

www.wholetthedogsout.no